Φανούριος: «Ευτυχώς που υπάρχει το VAR και διορθώνει τα λάθη»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, αναφέρθηκε στη διαιτησία μιλώντας σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό, ενώ μίλησε και για τους Μπολί, Ντ’ Αλμέιδα.

Ολίγον «καυστική» ήταν η αναφορά του Φανούριου Κωνσταντίνου στη διαιτησία, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0. Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Λεμεσού, πέραν της διαιτησίας, σχολίασε το νικηφόρο (3-1) παιχνίδι με την ΕΝΠ καθώς και το επερχόμενο με την Καρμιώτισσα (4/10).

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους Μπολί και Ντ’ Αλμέιδα που είχαν ενοχλήσεις, ενώ σχολίασε και τα παράπονα της ΕΝΠ από τους ρεφ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ματς με την ΕΝΠ:

«Είμαστε μόλις στην 5η αγωνιστική και μιλάμε για μία ομάδα που άλλαξε τα πάντα στο ρόστερ και στο επιτελείο της. Αναμένουμε να υπάρχει αστάθεια στην αρχή, αλλά, σε αυτές τις μέτριες μέρες πρέπει να παίρνουμε τις νίκες που απαιτείται έτσι ώστε να κερδίζουμε χρόνο μέχρι να φτάσουμε στο κατάλληλο επίπεδο και να βελτιωθούμε. Χρειάζεται χρόνος αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να αντιληφθούν. Τίποτα δεν σου χαρίζεται, τίποτε δεν είναι εύκολο. Η 3άδα παιχνιδιών που ακολουθεί, αρχής γενομένης με την Καρμιώτισσα είναι η πιο σημαντική για εμάς και η πιο δύσκολη για τον α’ γύρο».

Για τους Μπολί και Ντ’ Αλμέιδα:

«Αντιμετώπισαν κάποια απρόοπτα. Ο Μπολί είχε μία ενόχληση στο ματς. Θα προσπαθήσουν να προπονηθούν σήμερα ή αύριο για να δούμε . Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να είναι στην αποστολή, αλλά είναι θέμα νοοτροπίας».

Για τα παράπονα της ΕΝΠ για τη διαιτησία:

«Ευτυχώς που υπάρχει και το VAR να διορθώνει τα πράγματα. Ο παίκτης της ΕΝΠ βρίσκει δύο φορές τον Μαλεκκίδη και είναι πέναλτι. Μετά λύπης μας ακούμε πρώην διαιτητές να παίρνουν θέση κι αναφέρομαι στον κύριο Τράττο. Νιώθουμε αδικημένοι γιατί όταν προσπαθούμε να παραποιήσουμε την εικόνα, τότε δεν βαδίζουμε στον σωστό δρόμο. Ορθά είπε ο κ. Γκούτμαν πως ο Απόλλωνας δεν χρειάζεται βοήθεια από κανένα για να νικήσει αφού ήταν εξόφθαλμο πέναλτι».

Πότε θα εκτίσουν τις τιμωρίες κεκλεισμένων και απαγόρευση οπαδών:

«Με Ομόνοια 29Μ και δεν θα έχουμε οπαδούς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για το ματς με την Ομόνοια Αραδίππου».

Subscribe

Related articles

Επίσημα στην Μπαρτσελόνα ο Σέζνι

Ο Βόιτσεχ Σέζνι είναι με κάθε επισημότητα παίκτης...

Σταθερά στις κλήσεις της Εθνικής Σουηδίας ο Ελίασον

Ο Νίκλας Ελίασον της ΑΕΚ κλήθηκε για ακόμα...

Λουτσέσκου: «Πέτυχα όσα ήθελα να πετύχω, πλέον θέλω να είμαι ευτυχισμένος»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους...