Η ώρα της κλήρωσης για τους 16 του Κύπελλο Ελλάδας Betsson

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON

-

2023-2024 /  /  -  (  / EUROKINISSI)
2023-2024 / / – ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Κύπελλο Ελλάδας Betsson μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία μετά από τη διεξαγωγή των πρώτων τεσσάρων φάσεων, καθώς το μεσημέρι της Τετάρτης (2/10, 12:00) διεξάγεται η κλήρωση για τους 16, αλλά και για τα ζευγάρια της προημιτελικής και ημιτελικής φάσης.

Το φίλαθλο κοινό της Ελλάδας έχει ζεσταθεί για τα καλά μετά από τη διεξαγωγή των πρώτων έξι αγωνιστικών της Stoiximan Super League και πλεον ήρθε η ώρα για να ανέβει η αδρεναλίνη και στη δεύτερη τη τάξει ποδοσφαιρική διασυλλογική διοργάνωση.

Ο λόγος για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson όπου μετά από την ολοκλήρωση των πρώτων τεσσάρων φάσεων έχουμε το μεσημέρι της Τετάρτης (2/10, 12) την κλήρωση της φάσης 16 κι όχι μόνο, αφού από αυτή θα προκύψουν τα ζευγάρια τόσο της προημιτελικής όσο και της ημιτελικής φάσης της διοργάνωσης.

Επιπλέον, θα καθοριστεί και η σειρά των φιναλίστ του τελικού της διοργάνωσης, ο οποίος είναι προγραμματισμένος φέτος να διεξαχθεί στις 17 Μαΐου 2025 στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Σημειώνεται ότι η κλήρωση θα μεταδοθεί σε live streaming από το κανάλι Hellenic Football Family στο YouTube, και θα μπορείτε φυσικά να την παρακολουθήσετε και μέσα από το SPORT24.

Οι ομάδες οι οποίες θα συμμετάσχουν στην κλήρωση:

  1. ΠΑΟΚ (SL)
  2. Ολυμπιακός (SL)
  3. Παναθηναϊκός (SL)
  4. ΑΕΚ (SL)
  5. Άρης (SL)
  6. ΟΦΗ (SL)
  7. Πανσερραϊκός (SL)
  8. Athens Kallithea (SL)
  9. Βόλος (SL)
  10. Ατρόμητος (SL)
  11. Παναχαϊκή (SL2)
  12. Αιγάλεω (SL2)
  13. Πανιώνιος (SL2)
  14. Κηφισιά (SL2)
  15. Ζάκυνθος (Γ)
  16. Νικητής ζευγαριού 4ης φάσης: Αιγέας Πλωμαρίου/Καβάλα – Αστέρας Τρίπολης AKTOR

*Το τελευταίο εισιτήριο της φάσης των “16” θα καθοριστεί μετά την αναμέτρηση της 4ης φάσης ανάμεσα στον Aστέρα Τρίπολης AKTOR και τον νικητή του ζευγαριού της 3ης φάσης Αιγέας Πλωμαρίου-Καβάλα (02/10/2024, 15:00). Η ομάδα που θα προκριθεί θα συμπληρώσει τη φάση των “16”.

Υπενθυμίζεται ότι οι αναμετρήσεις από την φάση των “16” έως και την ημιτελική φάση είναι διπλές (εντός και εκτός έδρας).

Subscribe

Related articles

Λουτσέσκου: «Πέτυχα όσα ήθελα να πετύχω, πλέον θέλω να είμαι ευτυχισμένος»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους...

«Φωτιά» στη Stoiximan Super League ελέω Κυπέλλου, ο 5ος ενδέχεται μείνει εκτός Ευρώπης

Μετά τις διασταυρώσεις που προέκυψαν στο Κύπελλο Ελλάδος...