Νικολαΐδης: «Είδαμε μια πιο κυνική ΑΕΚ, φέτος ξέρει να παίζει καλή άμυνα»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στάθηκε στον κυνικό τρόπο με τον οποίο η ΑΕΚ έφτασε στη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι, επισημαίνοντας τη βελτίωση στην ανασταλτική της λειτουργία.

Σχολιάζοντας στην εκπομπή Monday FC της NOVA την εμφάνιση της ΑΕΚ στο 2-0 επί του Παναθηναϊκού, ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε στον κυνικό τρόπο με τον οποίο η Ένωση κατάφερε να πάρει το ντέρμπι και στο γεγονός ότι η φετινή ΑΕΚ έχει δυνατή ανασταλτική λειτουργία.

«Είδαμε άλλη ΑΕΚ. Πιο κυνική. Πρώτη φορά έπαιξε τόσο κυνικά για να νικήσει και είχε πρόγραμμα σε αυτό. Έπαιξε όπως ήθελε στο πρώτο ημίχρονο. Έχω την εντύπωση ότι άφησε το γήπεδο και την μπάλα στον Παναθηναϊκό στο δεύτερο μέρος. Η φετινή ΑΕΚ ξέρει να παίζει καλή άμυνα. Μπορεί να μην μας εντυπωσιάζει σε όλα τα ματς με ευκαιρίες και θεαματικό ποδόσφαιρο, αλλά σε σχέση με άλλα χρόνια δεν δέχεται πολλές φάσεις. Κέρδισε δίκαια τον Παναθηναϊκό, χωρίς τρομερή απόδοση, αλλά ήταν συγκεντρωμένη και έκανε τη δουλειά που έπρεπε. Είχαμε συνηθίσει την ΑΕΚ να έχει πολλές τελικές και ευκαιρίες, αλλά δεν σημαίνει ότι θα κέρδιζε», υπογράμμισε ο Νικολαΐδης και έπλεξε στη συνέχεια το εγκώμιο του Πιερό:

«Δεν έπαιξε μόνο με σέντρες. Σημάδεψε όμως τον Πιερό. Περιμένω να δω ποιος στόπερ θα τον αντιμετωπίσει στο ψηλό παιχνίδι. Φαινόταν λες και έριχνε μισό κεφάλι στον Ίνγκασον. Έχει πολύ δυνατή κεφαλιά, είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι. Είναι εντελώς άλλο στυλ από τον Λιβάι. Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε τον Πιερό, έκλεισε τους χώρους πίσω και κέρδισε δίκαια».

Subscribe

Related articles

Πήρε ανάσα η Μπόρνμουθ, 3-1 τη Σαουθάμπτον

Στο ντέρμπι της νότιας ακτής, η Μπόρνμουθ επικράτησε...

Λυτρώθηκε στο τέλος και συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η Βιγιαρεάλ

Η Βιγιαρεάλ... ίδρωσε, αλλά «λύγισε» τη Λας Πάλμας...

Δραματική «ανάσα» για την Κάλιαρι στην Εμιλία-Ρομάνια

Η Κάλιαρι πήρε μεγάλο «διπλό» στην έδρα της...

Έπιασε από την Κυριακή δουλειά στον Ολυμπιακό ο Γιαζίτζι

Ο έμπειρος Τούρκος μεσοεπιθετικός βρίσκεται ήδη στη 2η...

Πήρε Σεμπά ο Πανιώνιος

Ο Σεμπά θα παίξει και με 3η ομάδα...

«Αυτή την ΑΕΚ θέλουμε να βλέπουμε, αυτή που όλοι φοβούνται να αντιμετωπίσουν»

Οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΚ Λάρνακας εξέδωσαν ανακοίνωση...