Η Λυών επέστρεψε στις νίκες, ενώ η Μαρσέιγ γνώρισε την πρώτη της ήττα

Το Στρασβούργο έβαλε «στοπ» στο αήττητο της Μαρσέιγ παίρνοντας τη νίκη με 1-0. Η Λυών έκανε την ανατροπή στην έδρα της Τουλούζ στις καθυστερήσεις (1-2) επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα.

  • Πήρε μπρος η Λυών
  • «Καθάρισε» εύκολα η Ρεμς, αρνήθηκε να χάσει η Σεντ Ετιέν

Το Στρασβούργο έδωσε γερή… σφαλιάρα στη Μαρσέιγ υποχρεώνοντάς την στην πρώτη της φετινή ήττα στη Ligue 1. Το 1-0 διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο και, παρά την πίεση της Μαρσέιγ, το Στρασβούργο άντεξε και κράτησε τη νίκη έως το τέλος. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, είχαν πολλές ευκαιρίες που δεν εκμεταλλεύτηκαν, αλλά τελικά βρήκαν το γκολ με τον Μορέιρα να χρίζεται σκόρερ στο 40′ από πλάγια θέση. Στο δεύτερο μέρος, η Μαρσέιγ ανέβασε στροφές και το Στρασβούργο χρειάστηκε τις επεμβάσεις του Πέτροβιτς για να κρατήσει το προβάδισμα και το αποτέλεσμα μέχρι το φινάλε.

Πήρε μπρος η Λυών

Η Λυών επέστρεψε στις νίκες για το πρωτάθλημα, λίγες ημέρες μετά το 2-0 επί του Ολυμπιακού για το Europa League. Οι Λιονέ έκαναν την ανατροπή απέναντι στην Τουλούζ στο 90+5′, πανηγυρίζοντας ένα μεγάλο «διπλό» (1-2). Η Τουλούζ είχε πάρει «κεφάλι» στο σκορ με τον Γκμπόχο στο 14′, η Λυών ισοφάρισε με το αυτογκόλ του Νικολάισεν στο 28′. Τη νίκη για την ομάδα του Πιέρ Σαζ έδωσε ο Φοφανά στις καθυστερήσεις του αγώνα (90+5′) με σουτ από κοντινή απόσταση. Με το «τρίποντο» αυτό, η Λυών έφτασε τους επτά βαθμούς.

«Καθάρισε» εύκολα η Ρεμς, αρνήθηκε να χάσει η Σεντ Ετιέν

Η Ρεμς συνέχισε το αήττητο σερί της και έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της ουραγού Ανζέ μετά το νικηφόρο 3-1. Οι φιλοξενούμενοι χρειάστηκαν ένα ημίχρονο για να «καθαρίσουν» το ματς και να ανέβουν στην 4η θέση της Ligue 1. Το σκορ άνοιξε ο Νακαμούρα μόλις στο 9ο λεπτό, με τον Ίτο να πετυχαίνει ένα δεύτερο τέρμα στο 25′. Το 3-0 για τη Ρεμς ήρθε στο 79′ με τον Μουνετσί, ενώ η Ανζέ απλώς μείωσε με σκόρερ τον Φερχάτ λίγο πριν τη λήξη.

Στην έδρα της Ναντ, η Σεντ Ετιέν έμεινε όρθια παρά το γεγονός πως βρισκόταν πίσω με δύο τέρματα και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό με το ισόπαλο 2-2. Η Ναντ με σκόρερς τους Λεπενάντ (10′) και Τόμας (49′) ήταν σε θέση οδηγού, όμως οι Στεφανουά αντέδρασαν και δεν παράτησαν το ματς. Ο Σισοκό μείωσε στο 58′, με τον ίδιο παίκτη να ισοφαρίζει σε 2-2 από το σημείο του πέναλτι (67′).

Subscribe

Related articles

Η δύναμη της έδρας, ένας κόουτς μαέστρος, ο killer φορ και η κορυφή: κιτρινόμαυρη! | Blog

Ο Γιώργος Τσακίρης εστιάζει στην επικράτηση της Ένωσης,...

Θύρα 7: «Πάρτε τηλέφωνο τον Ντιφαλά» (pic)

Στον Ολυμπιακό κατέληξε η πρώτη κούπα της φετινής αγωνιστικής...

Μπακαγιόκο: «Ήταν ‘χτύπημα’ για εμάς αυτή η ήττα»

Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο στάθηκε στο ότι ήταν ένα...

Ότο: «Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε, είμαστε δυνατή ομάδα»

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Γιόνι Ότο,...