Μπακαγιόκο: «Ήταν ‘χτύπημα’ για εμάς αυτή η ήττα»

Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο στάθηκε στο ότι ήταν ένα ‘χτύπημα’ για εκείνον αλλά και για τους συμπαίκτες του η ήττα από τον Αρη με σκορ 1-0 στην Τούμπα.

Ο Μπακαγιόκο που ξεκίνησε βασικός με τον ΠΑΟΚ (για πρώτη φορά) στο 0-1 από τον Αρη είπε μετά τον αγώνα στις δηλώσεις του: «Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκίνησα στο παιχνίδι αλλά είμαι δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα. Ήταν ένα ‘χτύπημα’ για εμάς αυτή η ήττα, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε και να αντιδράσουμε.

Χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Έκαναν μια ευκαιρία και σκόραραν. Είναι πολύ απλά τα πράγματα: μας έλειψε η αποτελεσματικότητα.

Η ομάδα έπαιξε καλά και στην Τουρκία και με τον Αρη αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να νικάς. Δεν μετράει η εμφάνιση. Αυτό σίγουρα είναι πρόβλημα».

Για τους λόγους που ήρθε στον ΠΑΟΚ και την ετοιμότητά του σχολίασε: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένα σπουδαίο κλαμπ. Μπορώ να πετύχω πολλά εδώ. Ήταν εύκολη απόφαση να έρθω. Δεν είμαι ακόμα στο 100%, αλλά χρειάζεται λίγο χρόνο και μόλις πάρω λίγα ακόμα παιχνίδια στα πόδια μου θα φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο».

Για το πώς βλέπει το επίπεδο του ελληνικού Πρωταθλήματος σχολίασε: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και εύκολα πρωταθλήματα. Αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο που σκόραρε στη μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε, αλλά έκανε το δικό του παιχνίδι. Είναι πολύ καλό το επίπεδο του πρωταθλήματος».

Subscribe

Related articles

Ότο: «Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε, είμαστε δυνατή ομάδα»

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Γιόνι Ότο,...

Αλόνσο: «Δεν παίξαμε όπως θέλαμε και η ΑΕΚ το εκμεταλλεύτηκε»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο μετά την...

Μαξίμοβιτς: «Το να χάνεις ένα ντέρμπι ‘πονάει’»

Ο Σέρβος παίκτης του Παναθηναϊκού εξήγησε το τι...

Τεσσάρα στη Ρίο Άβε και τώρα… Ολυμπιακός για την Μπράγκα

Λίγες μέρες πριν την ευρωπαϊκή της «μάχη» κόντρα...