ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Ξεκινάει η νέα σεζόν και σήμερα κρίνεται ο πρώτος τίτλος της σεζόν. Το Σούπερ Καπ έχει επιστρέψει στις ζωές μας και πλέον είναι ένας τίτλος που όλοι θέλουν, αφού γίνεται μια καλή αφετηρία, για τη συνέχεια.

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν και τον φετινό τίτλο. Οι «πράσινοι» δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερες δυσκολίες στον ημιτελικό τους, κόντρα στον Άρη και νικώντας 81-68 πέρασαν εύκολα στον τελικό.

Η ομάδα του Αταμάν έχει κρατήσει τον βασικό κορμό της, μόνο ο Γιουρτσέβεν είναι νέο πρόσωπο σε αυτήν, για την ώρα και κανείς δεν χρειάστηκε να κάνει το κάτι παραπάνω. Ο Παναθηναϊκός πήρε μια εύκολη νίκη και πηγαίνει στον τελικό, θέλοντας να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν και να συνεχίσει από εκεί που ολοκλήρωσε τη περσινή σεζόν. 

Ο Ολυμπιακός δεν έδειξε το καλύτερο του πρόσωπο κόντρα στο Περιστέρι, αλλά στο τέλος έδειξε τη κλάση του και πήρε τη νίκη με 79-74, για να βρεθεί και εκείνος στον τελικό και να διεκδικήσει τον τίτλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τους δύο βασικούς τους ψηλούς τραυματίες και αυτό τους δημιουργεί προβλήματα, κυρίως μέσα στη ρακέτα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει πολλά νέα πρόσωπα να διαχειριστεί και φαίνεται πως λείπει η συνοχή από το σύνολο, αλλά περισσεύει η ποιότητα. Το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι γεμάτο λύσεις και αυτό είναι το θετικό για την ομάδα του Πειραιά. Σήμερα, για πρώτη φορά, στη νέα σεζόν, οι «αιώνιοι» θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους και θα δούμε που θα καταλήξει το φετινό Σούπερ Καπ. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0: Πήρε τη νίκη και πάτησε κορυφή

Subscribe

Related articles

Ολυμπιακός: Συγχαρητήρια από την ΠΑΕ στην ομάδα μπάσκετ για το Super Cup

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού νίκησε στον τελικό του...

Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα νίκησε στην έδρα της και τώρα περιμένει τον Παναθηναϊκό

«Ζεστάθηκε» ενόψει Παναθηναϊκού η Μπόρατς Μπάνια Λούκα που...

Δοκάρι κι έξω με χειροκρότημα και μάθημα για τη δύσκολη χρονιά | Blog

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για την ήττα του...

Το δίδυμο που γύρισε στο σπίτι | Blog

Ο Νίκος Παπαδογιάννης πιστεύει ότι η παλιννόστηση δύο...

Γκρίνια Αταμάν για τους διαιτητές

Στον Ολυμπιακό κατέληξε ο πρώτος τίτλος της σεζόν. Οι...