Με βασικούς Μπακαγιόκο και Τισουντάλι ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με Άρη

Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. Μπακαγιόκο και Τισουντάλι αντί Καμαρά και Τσάλοφ.

Σε τέσσερις αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση με τη Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη προχώρησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην αρχική ενδεκάδα του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα (29/9, 20:30 – Novasports Prime). Για την ακρίβεια ο Ρουμάνος τεχνικός έδωσε φανέλα βασικών στους Μιχαηλίδη, Μπακαγιόκο, Σβαμπ και Τισουντάλι, αντί των Κόλεϊ, Καμαρά, Οζντόεφ και Τσάλοφ.

Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν σε διάταξη 4-2-3-1. Ο Κοτάρσκι στην εστία, με τους Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη και Μπάμπα μπροστά του από τα δεξιά προς τα αριστερά. Παρτενέρ του Σβαμπ στον άξονα θα είναι ο Μπακαγιόκο στο πρώτο του ματς ως βασικός με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Κωνσταντέλιας, Τάισον και Ζίβκοβιτς θα είναι η μεσοεπιθετική τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Τισουντάλι.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ, Μπακαγιόκο, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Τισουντάλι

Subscribe

Related articles

Ολυμπιακός: Συγχαρητήρια από την ΠΑΕ στην ομάδα μπάσκετ για το Super Cup

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού νίκησε στον τελικό του...

Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα νίκησε στην έδρα της και τώρα περιμένει τον Παναθηναϊκό

«Ζεστάθηκε» ενόψει Παναθηναϊκού η Μπόρατς Μπάνια Λούκα που...

Δοκάρι κι έξω με χειροκρότημα και μάθημα για τη δύσκολη χρονιά | Blog

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για την ήττα του...

Το δίδυμο που γύρισε στο σπίτι | Blog

Ο Νίκος Παπαδογιάννης πιστεύει ότι η παλιννόστηση δύο...

Γκρίνια Αταμάν για τους διαιτητές

Στον Ολυμπιακό κατέληξε ο πρώτος τίτλος της σεζόν. Οι...