Ο Μέσι ξέσπασε σε διαιτητή και τον έβρισε: «Είσαι πουτ@ν@ς γιος»

Ο Λιονέλ Μέσι δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του σε μία φάση στο φινάλε της αναμέτρησης της Ίντερ Μαϊάμι με την Σάρλοτ «στολίζοντας» τον διαιτητή του αγώνα.

Η Ίντερ Μαϊάμι ήρθε ισόπαλη με την Σάρλοτ (1-1) για την 31η αγωνιστική της Ανατολικής περιφέρειας του MLS. Ο Λιονέλ Μέσι ήταν αυτός που έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του, καθώς χάρη στο δικό του πανέμορφο τέρμα στο 67ο λεπτό η Ίντερ Μαϊάμι ισοφάρισε σε 1-1.

Ο ίδιος ήταν που πρωταγωνίστησε σε μία φάση προς το τέλος της αναμέτρησης, όταν και ξέσπασε ενάντια στον διαιτητή του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα, ο Μέσι ζήτησε πέναλτι υπέρ του συμπαίκτη του, Λουίς Σουάρες, ο οποίος αστόχησε με εξ επαφής μπροστά από τα αντίπαλα δίχτυα, ωστόσο δέχθηκε μαρκάρισμα από τον τερματοφύλακα της Σάρλοτ αφότου σούταρε.

Ο Μέσι έξαλλος ζήτησε από τον διαιτητή να καταλογιστεί η παράβαση, θεωρώντας πως υπάρχει πέναλτι, βρίζοντάς τον παράλληλα με την εξής φράση: «Είσαι πουτ@ν@ς γιος».

No lo verás en ningún medio de comunicación: el gran todopoderoso Messi increpando, insultando llamando “Hijo de puta” al árbitro. Gandhi no recibió ni amarilla. pic.twitter.com/6qYyEh9AMX

— Madridista y Murcianista (@Madridistas2025) September 29, 2024

Subscribe

Related articles

Έ”Χ”ασε έδαφος ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στην σκληροτράχηλη Ομόνοια 29ης Μαΐου

Δεν κατάφεραν να νικήσουν τον «τοίχο» Μπρολ παρά...

Το πάλεψαν Πάφος και Άρης αλλά θα αρκεστούν «στην μονάδα»!

Ισοπαλία μας επιφύλασσε το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα...

Με ωραίους νέους και σκόρερ τους «παλιούς»!

Παίζοντας με επτά αλλαγές συγκριτικά με το ματς...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Ξεκινάει η νέα σεζόν και σήμερα κρίνεται ο πρώτος...

Με βασικούς Μπακαγιόκο και Τισουντάλι ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με Άρη

Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι...