Ο τραυματισμός του Σεμέδο επισκίασε μπαλάρα και Γιόβετιτς!

Πιο παραστατικός δε θα μπορούσε να είναι ο σημερινός μας τίτλος. Δυστυχώς ο μυϊκός τραυματισμός του Γουίλι Σεμέδο βρίσκει όλους στην Ομόνοια κυριολεκτικά σε «αναμμένα κάρβουνα».

  • «Μαγικός» Λοΐζου!
  • Εξαιρετικός «Κάκου»

Άκρως κομβικός ο Αφρικανός για το τριφύλλι, με τον Νταμπράουσκας να επιβεβαιώνει τα άσχημα μαντάτα δυστυχώς. Εν αναμονή των ιατρικών αποτελεσμάτων η ευχή είναι, όπως η θλάση που φαίνεται ότι υπέστη να μην είναι τόσο σοβαρή που θα τον κρατήσει στα «πιτς», για μεγάλο διάστημα. Μοναδικό παρήγορο, το γεγονός ότι μετά τον Άρη, υπάρχει εκ νέου διακοπή εθνικών ομάδων.

«Μαγικός» Λοΐζου!

Ο αντικαταστάτης του πάντως, που επιλέχθηκε χθες από τον Νταμπράουσκας, ήταν «μαγικός». Χωρίς καν να ολοκληρώσει το ζέσταμα, μπήκε σε δύσκολο χρονικό σημείο και έκανε μεγάλο ματς. Θύμιζε Λοΐζου από τα παλιά, είχε πάθος, ενέργεια, εκπληκτικές επινοήσεις και αδίκως η τύχη δε του χαμογέλασε να χριστεί σκόρερ, στο φοβερό «σόλο» του 2ου ημιχρόνου. Τεράστιο κέρδος για την ομάδα χτες ο «Λούης», μόνο να κερδίσει έχει και ο ίδιος, αν όντως έχει συνειδητοποιήσει την κατάσταση και βγάλει στο χορτάρι του ταλέντο του. Ένα δείγμα το χτεσινό, έχει όλα τα φόντα να διατηρηθεί σε «ψηλές πτήσεις».

loizou

Εξαιρετικός «Κάκου»

Ολοκληρωμένη εμφάνιση, με απίστευτα high press, ακούραστος, κάνει σπριντ στο 80’ στη φάση της κόκκινης, που θα ζήλευαν και οι κορυφαίοι του είδους. Λέγαμε στο κείμενο μας προ ημερών «Κάκου πάρε το όπλο σου». Έβαλε γκολάρα για το 1-1 και αν δεν ήταν στο κορυφαίο βράδυ της καριέρας του ο Μπράγκα, σίγουρα θα έκανε χάτ-τρικ, όπως σημείωσε και ο Νταμπράουσκας.

Κουλιμπαλί για «φίλημα», με δύο καθοριστικά γκολ (Νικόλα να τον προκαλείς σε κάθε ματς) και δεσπόζουσα φυσιογνωμία στην άμυνα.

Εβάντρο, με στιγμές «σάμπα», ξέρει καντάρια μπάλας ο Βραζιλιάνος, μαγική η ασίστ στον Κακουλλή. Αν βελτιώσει λίγο τα τρεξίματα του ανασταλτικά δε βγαίνει από την 11αδα. Ντιούνκου και Χαμάς, επίσης μεγάλο ματς, όπως και ο Σίμιτς, κουρασμένος ο Εράκοβιτς, είναι ένας από τους παίκτες που θα πρέπει να διαχειριστεί ο Νταμπράουσκας, μη ξεχνάμε παίζει non stop, προερχόμενος από αποχή ενός χρόνου!

Μια ομάδα χθες, όπως θέλει ο κόσμος της να την βλέπει, με κυριαρχικό ποδόσφαιρο, 23 τελικές-14 στο στόχο, δυο δοκάρια, με τον εκπληκτικό πορτιέρε της ΑΕΛ να κρατά χαμηλά το δείκτη του σκορ. Σωστή αντίδραση ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό, από την ήττα στο «Παπαδόπουλος» και το ανεκδιήγητο γκολ που δέχθηκε χθες, από ελεύθερο του τερματοφύλακα! Η Ομόνοια αδικεί τον εαυτό της με τα γκολ που δέχεται και αυτό πρέπει να το βρει χτες. Γιατί είναι κρίμα.

Σαββατοκύριακο Γιόβετιτς, όπως εγκαίρως σας ενημερώσαμε χθες. Ο Μαυροβούνιος αναμένεται στην Κύπρο για τα ιατρικά και για να υπογράψει το διετές του συμβόλαιο με την Ομόνοια. Υλοποιώντας, μέσω υπέρβασης ο πρόεδρος Παπασταύρου, την έντονη επιθυμία των ΑναστασίουΝταμπράουσκας. Και ενισχύοντας την επιθετική γραμμή της ομάδας του, με έναν πρωτοκλασάτο παίκτη με μεγάλες παραστάσεις, ποιότητα και τεράστια εμπειρία. Έστω και την 12η! Κάλλιο αργά λέει ο θυμόσοφος λαός. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους.

ΑΓ

Subscribe

Related articles

Τα πιο σημαντικά του Σαββίδη πριν τον Άρη | Blog

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για το ΠΑΟΚ-Άρης που...

«Κόπηκε» ο Μπράουν για το ματς με τον Άρη

Ο Λορέντζο Μπράουν ήταν ο παίκτης ο οποίος...

Συσκευή… αερόσακος υπόσχεται να αποτρέψει τραυματισμούς, όπως αυτόν του Ρόδρι

Μία επαναστατική συσκευή που λειτουργεί ως... αερόσακος, ετοιμάζεται...