Λεβέντης: «Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή είναι λανθασμένη και προβληματική»

Μιλώντας σε γνωστή ραδιοφωνική εκπομπή, ο Νικόλαος Λεβέντης, εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, τοποθετήθηκε επί της αποφάσεως για το ντέρμπι της Λεμεσού που δεν ξεκίνησε ποτέ!

Είναι δεδομένο, ότι η απόφαση για κατοχύρωση του ντέρμπι στο Απόλλωνα και μηδενισμό της ΑΕΛ έχει προξενήσει ανησυχία και προβληματισμό σε όλους γύρω από τον «Λέοντα». Αν μη τι άλλο είναι μια απόφαση που δεν αφήνει περιθώρια.

Παραχωρώντας δηλώσεις σε ραδιοφωνική συχνότητα, ο Νικόλαος Λεβέντης, εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, τοποθετήθηκε επί του ζητήματος και εξέφρασε τις θέσεις της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

«Θεωρούμε ότι είναι λανθασμένη και προβληματική. Γι’ αυτό προχωρούμε άμεσα σε έφεση. Να μου επιτρέψετε να μην μπούμε σε λεπτομέρειες, είναι νομικά θέματα και παρακαλώ να γίνει σεβαστό. Θέλει πολύ λεπτό χειρισμό. Αναμέναμε τέτοιου είδους απόφαση, θεωρούμε ότι έπρεπε να ακολουθηθεί μια πιο σωστή διαδικασία. Δεν μπορείς να αποφασίζεις σε μια με μιάμιση ώρα όσα αποφασίστηκαν σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Μέσα από το Εφετείο θα ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει η απόφαση ή θα αλλάξει. Περιμέναμε ότι θα γίνει ακρόαση, γι’ αυτό θεωρούμε ότι ήταν λανθασμένη η διαδικασία. Αυτό που μας ενοχλεί περισσότερο είναι ότι θα στερηθεί η ομάδα μας τον κόσμο μας για πέντε παιχνίδια. Αντιλαμβάνεστε την οικονομική ζημιά. Έχει επιβληθεί μία τόσο μεγάλη ποινή χωρίς να έχει συμβεί κάτι στο γήπεδο».

Πότε θα γίνει η έφεση:

«Εντός των ημερών. Υπάρχει περιθώριο 8 ημερών».

Αν θα επηρεάσει την ομάδα η απόφαση:

«Οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες, η δουλειά τους είναι να προετοιμάζονται για το κάθε παιχνίδι. Η Ομόνοια είναι μια πολύ καλή ομάδα, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι αυτή τη φορά και στα 90 λεπτά για να αποχωρήσουμε με βαθμολογικό κέρδος από μια δύσκολη έδρα».

Για τον κόσμο:

«Έχουν μείνει γύρω στα 50-55 εισιτήρια. Θεωρώ ότι θα πωληθούν κι αυτά εντός της ημέρας. Θα είναι δίπλα μας, τον χρειαζόμαστε. Κάποιοι θέλουν να μας στερήσουν τον κόσμο μας, τους καλούμε να στηρίξουν την ομάδα σε κόσμια πλαίσια».

Αν η ΑΕΛ θα τιμωρήσει τους οπαδούς που έχουν συλληφθεί:

«Οι οπαδοί που έχουν συλληφθεί είναι καθαρά θέμα της πολιτείας. Αλίμονο αν κάνουμε εμείς τους δικαστές. Υπάρχει κατηγορητήριο κι αν αποδειχθεί ότι έχουν παραβεί τη νομοθεσία τότε θα τιμωρηθούν από την πολιτεία, δεν έχει κάποια σχέση με την ΑΕΛ. Αν κάποιος παραβεί τη νομοθεσία που αφορά την κάρτα φιλάθλου τότε απαγορεύεται αυτόματα η παρουσία τους στο γήπεδο».

Subscribe

Related articles

Ανακοίνωσε τον Βραζιλιάνο στόπερ, Γουίλιαμ Κλάους, ο Ηρακλής

Στην απόκτηση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, Γουίλιαμ Κλάους,...

Ποντένσε: «Η μεταγραφή στον Ολυμπιακό ήταν η καλύτερη απόφαση μου»

Συνέντευξη στην πορτογαλική «A Bola» παραχώρησε ο Ντανιέλ Ποντένσε.Ο...

Οι κλήσεις της Εθνικής Κύπρου Κ17

Η ΚΟΠ γνωστοποίησε τις κλήσεις για Εθνική ομάδα...