Προκρίθηκαν με πεντάρες Άρσεναλ και Λίβερπουλ στον 4ο γύρο του League Cup

Η Άρσεναλ δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Μπόλτον, την οποία διέλυσε με 5-1, ενώ η Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα άφησε εκτός την Γούεστ Χαμ, με το ίδιο σκορ (5-1) στο «Άνφιλντ». Δεν αγωνίστηκε ο Ντίνος Μαυροπάνος.

Το εισιτήριο για τον 4ο γύρο του League Cup πήραν η Άρσεναλ και η Λίβερπουλ που επικράτησαν της Μπόλτον και της Γουέστ Χαμ, αντίστοιχα. Βασικός ο Κώστας Τσιμίκας που αγωνίστηκε για 82 λεπτά.

Η Άρσεναλ, με τον 16χρονο Πόρτερ να υπερασπίζεται την εστία της, πήρε το προβάδισμα με το σουτ του Ράις στο 16′, ενώ ο Νουανέρι έκανε το 2-0 στο 37′ και έγινε ο νεότερος σκόρερ των Gunners μετά τον Γουίλσιρ το 2008. Ο ίδιος παίκτης σκόραρε ξανά στο 49′ (3-0). Παρότι η Μπόλτον μείωσε με τον Κόλινς (53′), η Άρσεναλ κατάφερε να σκοράρει ξανά, αυτή τη φορά με τον Στέρλινγκ στο 64′, με τον Άγγλο να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα. Στο 78′, ο Χάβερτς διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Στο άλλο παιχνίδι, η Λίβερπουλ είδε την Γουέστ Χαμ να ανοίγει το σκορ με το αυτογκόλ του Κουανσά στο 21′, μετά τη σύγχυσή στην άμυνά της, αλλά ο Ζότα έφερε το ματς στα ίσα τέσσερα λεπτά μετά. Στο 49′ ο Ζότα έκανε την ανατροπή για την ομάδα του Σλοτ. Ο Σαλάχ «σφράγισε» την πρόκριση για τη Λίβερπουλ στο 74′ κάνοντας το 3-1. Στο 76′, η Γουέστ Χαμ έμεινε με δέκα μετά την αποβολή του Άλβαρες. Ο Χάκπο με δύο γκολ στο 90′ και στο 90+3′ διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Subscribe

Related articles

Η βαθμολογία μετά την πρώτη αγωνιστική του Europa League και το πρόγραμμα

Πάρα πολλά γκολ, ανατροπές, αρκετές νίκες των γηπεδούχων,...