Με απουσίες η αποστολή της Λαμίας για Κηφισιά

Ο Μαρίνος Σατσιάς άφησε εκτός αποστολής της Λαμίας για το ματς Κυπέλλου Ελλάδας με την Κηφισιά τους Κόστιτς, Κορνέζος, Μέκιτς και Βλαχομήτρο.

Η Λαμία είναι έτοιμη για το πρώτο της παιχνίδι στο Κύπελλο Ελλάδας της σεζόν 2024-25 και πρώτη της «δοκιμασία» είναι η Κηφισιά, την οποία και θα αντιμετωπίσει στο «Ζηρίνειο» (26/9, 15:00) στο πλαίσιο της 4ης φάσης του θεσμού. Όπως φαίνεται και από την αποστολή ο Μαρίνος Σατσιάς θα προχωρήσει σε αλλαγές κόντρα στο κλαμπ των Βορείων Προαστίων, ενόψει και της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό τη Δευτέρα (30/9, 20:00) για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας άφησε εκτός αποστολής τους Κόστιτς, Κορνέζος, Μέκιτς και Βλαχομήτρο, όπως και το νεότερο μεταγραφικό απόκτημα, Δημήτρη Σιόβα.

Η αποστολή της Λαμίας: Ρατόν, Σουρδής, Καψαλιάρης, Ντεντάκης, Σαραμαντάς, Λέο Αντράντε, Γκοτζαμανίδης, Σάντμπεργκ, Ραντόνια, Γυφτομήτρος, Γιαννούτσος, Νούνιες, Μπίκοφ, Αθανασακόπουλος, Δοϊρανλής, Βιτλής, Τσιάκας, Γκουίντο, Φουρτάδο, Ενρίκες και Σιμόνι.

Subscribe

Related articles

Στους «16» του Κυπέλλου Ιταλίας η Νάπολι

Η Νάπολι προκρίθηκε με άνεση στους «16»του Κυπέλλου...

O Ολυμπιακός πλήρωσε ακριβά την αστοχία του και η Λυών τον «εκτέλεσε» σε έξι λεπτά

Ο Ολυμπιακός είχε τρεις σπουδαίες ευκαιρίες να προηγηθεί...

Φιλικο «ξεμούδιασμα» του Παναθηναϊκού κόντρα στις Εσπερίδες

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα των Εσπερίδων με σκορ...