Μεντιλίμπαρ: «Πολύ καλό να σε σέβονται και να ξέρουν την αξία σου»!

Ο τροπαιούχος του Conference, Ολυμπιακός ξεκινά από τη Λυών την νέα του ευρωπαϊκή περιπέτεια στο Europa League και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τις νέες «ερυθρόλευκες» προκλήσεις. ΛΥΩΝ, αποστολή: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ

Ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού έδωσε την οπτική του για τον αγώνα στη Γαλλία απέναντι στη Λυών. Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Εσε.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε να πει αρκετά πριν τον αγώνα κόντρα στη Λυών. Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε από την πλευρά του για:

Τον τίτλο του Conference που έχει αλλάξει το πώς τον αντιμετωπίζουν οι αντίπαλοι: Καλησπέρα σας. Είναι πολύ καλό να σε σέβονται και να ξέρουν την αξία σου. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που πετύχαμε κάτι μεγάλο. Πρέπει τώρα να δείξουμε από την αρχή τι αξίζουμε και δεν έχει αξία τι πετύχαμε στο παρελθόν Είναι μία νέα διοργάνωση. Επειδή δεν ξέρουμε πόσους βαθμούς χρειαζόμαστε πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκες.

Τη σκέψη του για τα πλάνα του σε ερώτηση από το Gazzetta και το εάν έχει καταλήξει σε αυτά: Φυσικά κα το έχω σκεφτεί. Δεν θα σας αποκαλύψω την 11άδα. Έχουμε μία ιδέα παιχνιδιού και δεν αλλάζει αυτό είτε έχουμε τραυματίες ή τιμωρημένους. Για αυτό έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ. Σημασία έχει να μην αλλάζει η ιδέα του παιχνιδιού.

Την ιδέα του παιχνιδιού σε σχέση με το άμεσο παιχνίδι: Νομίζω ότι το έχουμε ξανακάνει. Κερδίσαμε μία διοργάνωση παίζοντας έτσι και γιατί όχι να προσπαθήσουμε να το ξανακάνουμε.

Τους αγώνες που προηγήθηκαν και το εάν έχει την ευκαιρία να γίνει πιο σκληρός απέναντι στους παίκτες του: Απαιτητικός είμαι πάντα απέναντι στους παίκτες όπου και εάν παίζουμε. Δεν έχει να κάνει με αυτό. Πάντα είμαι πολύ απαιτητικός. Έχει να κάνει με το πόσο εφαρμόζουμε την ιδέα του παιχνιδιού μας κάτι που εάν γίνει θα είμαστε πιο κοντά στη νίκη.

Από την άλλη ο Εσε εκπροσωπώντας τους παίκτες του Ολυμπιακού επισήμανε για:

Τα τελευταία χρονικά παιχνίδια: Πρώτα απ’ όλα καλησπέρα σε όλους. Πιστεύω πώς βρισκόμαστε στην αρχή μίας νέας διοργάνωσης. Είμαστε μία ομάδα που τώρα μπαίνει σε ρυθμό. Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα. Δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε και να μιλάμε για κακά αποτελέσματα. Ως ομάδα μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε αυτό.

Το τι συζήτησαν εκείνος και οι συμπαίκτες του: Ευχαριστώ (για τις ευχές για καλή χρονιά). Ναι μιλάμε συνεχώς μεταξύ μας. Αναλύουμε συνεχώς τι συμβαίνει και κάνουμε την αυτοκριτική μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε τον σεβασμό που είχαμε από πέρυσι. Δεν πρέπει να μένουμε σε ένα κακό αποτέλεσμα. Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα. Δουλεύουμε για να διορθώνουμε τα λάθη μας. Είναι σημαντικό πώς ο κόσμος σέβεται τον Ολυμπιακό όπως και πέρσι.

Τη χρονιά που είχε με τόσους αγώνες: Νιώθω πολύ καλά. Νιώθω πανέτοιμος. Όσα ματς και να παίξω όταν και εάν δεν νιώθω καλά θα το πω στον προπονητή. Όμως πρόλαβα να ξεκουραστώ, με βοήθησαν οι διακοπές και είμαι εδώ για να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό.

Τον ίδιο και την Εθνική του στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Αποτελεί παρελθόν η Εθνική. Εδώ εκπροσωπώ τον σύλλογό μου. Πρέπει να σεβαστούμε τον Ολυπιακό. Τώρα είμαστε εδώ για να μιλήσουε για το αύριο.

Subscribe

Related articles

Προκρίθηκαν με πεντάρες Άρσεναλ και Λίβερπουλ στον 4ο γύρο του League Cup

Η Άρσεναλ δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Μπόλτον, την...

Όρθια στο «Ολντ Τράφορντ» η Τβέντε, τριάρα και άνετος «σεφτές» για τη Λάτσιο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε αλλά δεν μπόρεσε να...