ΓεροΓιοβάισα: Γκολ, γκολ, γκολ!

Ο γεροΓιοβάισα πάει στην… Πόλη και βλέπει γκολ στη ματσάρα του « Αλί Σαμί Γιεν», ενώ ευελπιστεί πως η Μάντσεστερ θα… σεβαστεί τη φανέλα της.

Επιστροφή στις μαύρες ημέρες, σε κείνες που η έμπνευση πάει κουβά πριν καν τις αποτυπώσεις στο κείμενο. Ο Τζούρισιτς από τη μια και η δυστοκία της ΑΕΚ από την άλλη έβαλαν φρένο στις ελπίδες για 3 στα 3. Βλέπετε σύντροφοι, μόνο ο Χάαλαντ φρόντισε να… διασπάσει το τείχος κακής ενέργειας και να δικαιώσει την επιλογή μας. Πάμε στα φρέσκα, πάμε στη League Phase του Europa League. Δύσκολη η πρεμιέρα του ΠΑΟΚ, παίζει στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη φορμαρισμένη Γαλατασαράι. Eίναι το πρώτο από τα τρία πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια που καλείται να δώσει η ομάδα του Λουτσέσκου.

Σούπερ επιθετικά η ομάδα της Τουρκίας, πέντε νίκες μετρά κόντρα σε ελληνικές ομάδες σε έξι αναμετρήσεις, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι ικανός να βρει ένα γκολ. Άλλωστε, από την αρχή της περασμένης σεζόν, ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει 49 γκολ στα 22 παιχνίδια του σε όλα τα ευρωπαϊκά ματς και μόνο η Γάνδη έχει περισσότερα. Στο 1.90 να βρουν δίχτυα και οι δυο ομάδες και να έχουμε Οver 2.5 γκολ!

Σκέτη θλίψη η Γιουνάιτεντ και για τους φίλους η φετινή χρονιά εξελίσσεται σε… ναυάγιο! Το Europa League ίσως να είναι η διοργάνωση που θα τη βοηθήσει να ανασάνει. Η Τβέντε σκοράρει, αλλά δέχεται και εύκολα το γκολ. Δύσκολη αποστολή για τους Ολλανδούς, ευκαιρία για τους «Κόκκινους» να πετύχουν ένα μεγάλο σκορ. Πάμε με τον άσο και Οver 3.5 γκολ, απόδοση που προσφέρεται στο 2.50.

Subscribe

Related articles

Ο Μπαπέ έγινε επίσημα ιδιοκτήτης της Καέν της Ligue 2

Ο Κιλιάν Μπαπέ απέκτησε το 80% των μετοχών...

Προπονείται σε φουλ ρυθμούς ο Μπρινιόλι

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έχει ξεπεράσει απόλυτα τον τραυματισμό...

Η εντεκάδα του Οθέλλου κόντρα στον Απόλλωνα

Αυτοί είναι οι 11 επίλεκτοι του Κωνσταντίνου Ρωσταντή...

Πέρασαν από έλεγχο ντόπινγκ οι παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα

Σε έλεγχο ντόπινγκ υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ...