Χουάντσο: «Είμαι ερωτευμένος με τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ξεκαθάρισε πως ουδέποτε πέρασε από το μυαλό του η πιθανότητα να φύγει από τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι θα προσπαθήσει για το back-to-back στη EuroLeague με τους «πράσινους».

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ πανηγύρισε στην πρώτη χρονιά του στον Παναθηναϊκό το ελληνικό πρωτάθλημα και τη EuroLeague, αποτελώντας μέλος του «τριφυλλιού» που έκανε το μεγάλο comeback και έκλεισε ιδανικά την περσινή σεζόν στη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός φόργουορντ μίλησε στο BasketNews και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη φημολογία που αναπτύχθηκε περί αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η πιθανότητα να φύγω δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου. Σε καμία περίπτωση. Είπα ότι έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο. Πάντα έλεγα ότι θέλω να παίξω και αυτή την χρονιά στον Παναθηναϊκό και να προσπαθήσω για το back-to-back».

Ο Ερνανγκόμεθ πρόσθεσε: «Είμαι εδώ για την ομάδα. Θα δούμε τι θα γίνει την επόμενη χρονιά, αλλά θέλω να μείνω. Η αλήθεια είναι ότι είμαι ερωτευμένος με τον κόσμο της ομάδας και με το πρότζεκτ που έχει ο Παναθηναϊκός. Αλλά δεν είμαι και ο μοναδικός παίκτης που το λέω».

Οι «πράσινοι» ολοκληρώνουν απόψε τα φιλικά προετοιμασίας απέναντι στην Αναντολού Εφές και στρέφονται στις επίσημες υποχρεώσεις τους, αρχής γενομένης από το Σούπερ Καπ στη Ρόδο.

Subscribe

Related articles

Ενοχλήσεις ο Μαξ και ατομικό

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει ΑΕΚ,...

Ο Μποάκι ανανέωσε μέχρι το 2026 με τον Άρη Λεμεσού

Την επέκταση της συνεργασίας του με τον αμυντικό...

Άλλη μια επανάληψη ιστορίας με τον Μεντιλίμπαρ; | Blog

Ο Κ. Νικολακόπουλος θυμίζει μέσα από το blog...

ΓεροΓιοβάισα: Γκολ, γκολ, γκολ!

Ο γεροΓιοβάισα πάει στην... Πόλη και βλέπει γκολ...

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του Stoiximan Super Cup

Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε ότι ξεκίνησε η διάθεση των...

Στο οπλοστάσιο ο Γκαρσία που πάει “Αμμόχωστος”

Επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ο Άνχελ Γκαρσία,...

Η σημασία της διαχείρισης του Ορτέγα που παίζει… σχεδόν μόνος του στο αριστερό άκρο

Ο Αργεντίνος αριστερός μπακ των Ερυθρόλευκων έχει πάρει......