Με τις γνωστές απουσίες στη Ρόδο η Athens Kallithea

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή της Athens Kallithea για την αναμέτρηση με τον Διαγόρα στη Ρόδο για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Λίγα 24ωρα μετά την εξαιρετική εμφάνιση και την ισοπαλία με την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» η Athens Kallithea είναι έτοιμη για το πρώτο της παιχνίδι στο Κύπελλο Ελλάδας για τη σεζόν 2024-25. Πρώτο εμπόδιο για την ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι είναι ο Διαγόρας Ρόδου, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στο Σμαραγδένιο νησί την Τετάρτη (25/9, 17:00).

Ο Ιταλός τεχνικός της ομάδας της Αττικής δεν μπορεί να υπολογίζει στους γνωστούς τραυματίες Τριαντάφυλλο Πασαλίδη, Τζόσουα Μεχίας και Νικολά Μαρότα, ενώ λόγω των… μαζεμένων προβλημάτων στα στόπερ στην αποστολή μπήκε για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν ο πολύπειρος Αλεΐς Ρομαό.

H αποστολή της Athens Kallithea: Αθανάσιος Πάντος, Μπερναμπέ, Ιωάννης Γκέλιος, Ανδρέας Σακελλιάδης, Νεμάνια Νίκολιτς, Αλεΐς Ρομαό, Ματέι Χάνουσεκ, Αντρέι Μότοκ, Νίκος Κανούργιος, Γιώργος Μανθάτης, Πίρι Σοΐρι, Γιάννης Τσιβελεκίδης, Βίκτορ Ματίεβιτς, Νικολά Ισιμά Μιρέν, Ανδρέας Βασιλόγιαννης, Χαβιέ Ματίγια, Ντεμέτριους, Μορ Εντιαγέ, Αλεσάντρο Μερκάτι, Τιέρι Μουτίνιο, Σαμπά Λελέ Ντιμπά, Ρόμπερς Ουλντρίκις, Ελάια Τζιάνι, Γιάννης Λουκίνας, Ματιέ Βαλμπουενά.

Subscribe

Related articles

Πρόκριση με πεντάρα η Τσέλσι, εύκολα η Σίτι!

Η Τσέλσι διέλυσε με 5-0 την Μπάροου και...

Ξανά σκόρερ ο Κουλούρης με την Πόγκον

Η Πογκόν Στσζέτσιν πανηγύρισε μια εντυπωσιακή νίκη στο...

Ο Φρίντκιν έχει βάλει στόχο για τον πάγκο της Έβετον τον Σάουθγκεϊτ

Ο Όμιλος Φρίντκιν συμφώνησε να εξαγοράσει την πλειοψηφία...