Οι Ολυμπιακοί αγώνες αποθέωσαν το event του Παναθηναϊκού στο Καλλιμάρμαρο

Ο επίσημος λογαριασμός των Ολυμπιακών Αγώνων έκανε αφιέρωμα για το Καλλιμάρμαρο και το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που διεξήχθη στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Το φετινό τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» τράβηξε τα βλέμματα από ολόκληρο τον κόσμο. Ο λόγος ήταν φυσικά ο γεγονός ότι οι αγώνες δεν πραγματοποιήθηκαν σε κάποιο κλειστό γήπεδο αλλά στο Καλλιμάρμαρο!

Ιστοσελίδες από όλο τον κόσμο παρουσίασαν τις εντυπωσιακές εικόνες από Παναθηναϊκό Στάδιο ενώ μέχρι και ο επίσημος λογαριασμός των Ολυμπιακών Αγώνων ετοίμασε ένα ειδικό αφιέρωμα στο Instagram, εκεί όπου μετράει 12,8 εκατομμύρια ακολούθους.

Τα slides μέσα αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Το εμβληματικό Παναθηναϊκό στάδιο της Αθήνας γίνεται ένα ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ», «Ο Παναθηναϊκός διοργάνωσε το πιο πρόσφατο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” σε εξωτερικό χώρο», «Ο χώρος ήταν το Παναθηναϊκό στάδιο, γήπεδο των πρώτων μοντέρνων Ολυμπιακών Αγώνων το 1896», «Το μαρμάρινο γήπεδο έχει μία ξεχωριστή κληρονομιά των Ολυμπιακών Αγώνων και χρησιμοποιήθηκε ξανά το 2004», «Είναι το σπίτι των τελετών αφής της ολυμπιακής φλόγας, συμπεριλαμβανομένων των διοργανωτών», «Από εκεί ο πρόεδρος του Paris 2024 Τόν Εστανγκέ πήρε την ολυμπιακή φλόγα τον Απρίλιο του 2024», «Όπως απέδειξε ο Παναθηναϊκός, το Παναθηναϊκό Στάδιο είναι ένα επικό σκηνικό για μπάσκετ επίσης», «Περίπου 42.000 φίλαθλοι πήγαν στο γήπεδο ώστε να δουν δύο αγώνες το Σάββατο», «Η “μονομαχία” ήταν ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Παρτιζάν, με τη σέρβικη πλευρά να νικάει με 75-64», «Ήταν ένα αξέχαστο βράδυ καθώς ένα ακόμα κεφάλαιο γράφτηκε στην κληρονομιά του Παναθηναϊκού Σταδίου».

Subscribe

Related articles

Ο Φρίντκιν έχει βάλει στόχο για τον πάγκο της Έβετον τον Σάουθγκεϊτ

Ο Όμιλος Φρίντκιν συμφώνησε να εξαγοράσει την πλειοψηφία...

Ξεκάθαρη η διοίκηση στον ΑΠΟΕΛ, προειδοποιεί

Έντονες αντιδράσεις από την πλευρά του ΑΠΟΕΛ, αλλά...

Γκαρντίνι: «Είμαι χαρούμενος, όλοι οι παίκτες ανταποκρίθηκαν»

Στον δεύτερο προκριματικό γύρο του CEV Champions League προκρίθηκε...

Με τις γνωστές απουσίες στη Ρόδο η Athens Kallithea

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή της Athens Kallithea για...

«Ξεμπούκωσε» με… 30άρα στην Κωνσταντινούπολη

Αν και είχε πολλές απουσίες (Σλούκας, Μπράουν, Λεσόρ,...

Live TV: Μάνστεστερ Σίτι

Παρακολουθήστε LIVE από το Gazzetta την εξέλιξη της...

Αυτή είναι ημερομηνία του πρώτου El Clásico της σεζόν

Η αναμονή έφτασε στο τέλος της, καθώς ανακοινώθηκε...