Ελ Αραμπί, απροσπέλαστος εκτελεστής!

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει «δέσει» ιδανικά με το σύνολο του ΑΠΟΕΛ, έχοντας ήδη αποδείξει πως η ικανότητά του στο σκοράρισμα όχι απλώς υφίσταται, αλλά παραμένει αμείωτη.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν χρειάστηκε χρόνο για να δείξει την ποιότητα του στα κυπριακά γήπεδα. Από τα πρώτα του λεπτά με τον ΑΠΟΕΛ, φάνηκε πως η έμφυτη ικανότητά του να βρίσκει δίχτυα παραμένει αμείωτη.

Έχοντας ήδη τρεις επιτυχείς εκτελέσεις και δύο ασίστ, ο πολύπειρος Μαροκινός άσος αποδεικνύει πως είναι πολύ περισσότερα από ένας απλός σκόρερ. Η συνεννόηση με τους συμπαίκτες του γίνεται όλο και πιο άψογη, καθώς έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται τις κινήσεις τους, ενώ η επιρροή του στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ, είναι πλέον αδιαμφισβήτητη.

Η προσαρμογή του στο σύνολο ήταν άμεση, με τους οπαδούς να εκφράζουν τον θαυμασμό τους προς το πρόσωπό του σε κάθε ευκαιρία. Ο Ελ Αραμπί, με την εμπειρία και τη φυσική του ικανότητα, έχει ήδη κατακτήσει την καρδιά τους, την ίδια ώρα που οι προσδοκίες για την πορεία του στον σύλλογο παραμένουν υψηλές.

Με την απόδοσή του, ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει πλέον πραγματική δύναμη στην επίθεση, που ενδέχεται να πρωταγωνιστήσει και στη μάχη για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος. Η παρουσία του Μαροκινού είναι αυτή που δίνει νέα διάσταση στις φιλοδοξίες της ομάδας για τη φετινή σεζόν.

Subscribe

Related articles

Η προσοχή στα δυο μέτωπα της Τετάρτης στον Απόλλωνα Λεμεσού

Στο ματς της ερχόμενης Τετάρτης έχουν στραμμένη την...

Επέστρεψε στις κλήσεις της Εθνικής Ρωσίας ο Τσάλοφ

Στην προεπιλογή της Εθνικής Ρωσίας για φιλικά παιχνίδια,...