Ματθαίου: «Η Πάφος έχει μεγαλώσει, αποφασιστικό βήμα για τη διεκδίκηση του τίτλου»

Ως αποφασιστικό βήμα για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος σχολίασε το διπλό της Πάφου στην έδρα της ΑΕΛ (1-3, 22/9) ο Χριστόφορος Ματθαίου, τονίζοντας πως η ομάδα έχει «μεγαλώσει».

Ένα αποφασιστικό βήμα στην προσπάθεια της Πάφου να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή, ήταν το διπλό (με ανατροπή) στην έδρα της ΑΕ Λεμεσού με 1-3, σύμφωνα με τον Χριστόφορο Ματθαίου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου σε δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0 τόνισε πως «η ομάδα έχει μεγαλώσει», αναφέρθηκε στους Βραζιλιάνους του ρόστερ και μίλησε για το επερχόμενο ματς του Σούπερ Καπ με τον ΑΠΟΕΛ (25/9, 20:30, Live από το Gazzetta Cyprus).

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη νίκη επί της ΑΕΛ:

«Θεωρώ πλέον πως Πάφος-Άλφαμεγα και ανατροπή είναι συνώνυμο. Ήταν πολύ σημαντική η νίκη, μετά και τα αποτελέσματα του Σαββάτου. Ήταν ένα αποφασιστικό βήμα προς τον στόχο της διεκδίκησης του τίτλου. Είναι αρχή όμως και δεν μπορούμε να λέμε μεγάλα λόγια. Δείξαμε επίσης πως μπορούμε να ανατρέψουμε το σκορ μέσα σε μια καυτή έδρα. Η ομάδα έχει μεγαλώσει. Δείξαμε το εκτόπισμα της Πάφου».

Για τους Βραζιλιάνους, Ζάζα και Άντερσον:

«Το ρόστερ στελεχώθηκε με παίκτες ποιοτικούς. Χθες ο προπονητής προχώρησε σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα με εξίσου πολύ ποιοτικούς παίκτες. Είδαμε πως παίκτες που έρχονται από τον πάγκο, δίνουν τις λύσεις. Το τί γίνεται με τον Άντερσον είναι απίστευτο. Μπήκε αλλαγή και στους 4 αγώνες και σκόραρε σε όλους. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε με την ίδια εικόνα. Παραμένουμε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι».

Για το βάθος του ρόστερ:

«Το κλειδί της ομάδας είναι η ποιότητα των ποδοσφαιριστών. Διαθέτουμε εκπληκτικούς παίκτες. Η ομάδα είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές».

Για το Σούπερ Καπ:

«Έχουμε ένα τεράστια αγώνα την Τετάρτη. Ευκαιρία για την ομάδα να πάρει για πρώτη φορά αυτό τον τίτλο. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Τα αγωνιστικά δεδομένα για το Σούπερ Καπ:

«Είναι αγώνας αναβληθέν. Είχε οριστεί Αύγουστο. Άρα οι τέσσερις παίκτες που δεν είχαν δικαίωμα συμμέτοχής στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, δεν μπορούν να αγωνιστούν».

Η προπώληση για το Σούπερ Καπ:

«Ξεπεράσαμε τα 1200. Θεωρούμε τις επόμενες μέρες θα ανεβεί σημαντικά ο αριθμός.».

Subscribe

Related articles

«Ακυρώθηκε» το φετινό ντεμπούτο του Σάπι Σουλεϊμάνοφ στον Άρη

Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ δεν ξέφυγε από το ατομικό...

Ανάσα για την Τσέλσι: Επιστρέφουν οι Γκουστό και Λάβια

Ο Έντσο Μαρέσκα ενημέρωσε πως τόσο ο Μάλο...

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου πήγε στο Κλ. Βικελίδης και πήρε τη φανέλα με το Νο10

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου βρέθηκε στο «Κλ. Βικελίδης», παρακολούθησε...

Ελ Αραμπί, απροσπέλαστος εκτελεστής!

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει «δέσει» ιδανικά με...