«Αλύγιστη» στο Μπράιτον η αήττητη Νότιγχαμ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ των δέκα παικτών από το 83′, παρ’ότι προηγήθηκε, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο «Άμεξ», αλλά βρήκε τον τρόπο να αποσπάσει την ισοπαλία από την Μπράιτον (2-2) και να συνεχίσει το αήττητο σερί της στην Premier League.

Παρέμεινε αήττητη μετά από πέντε αγωνιστικές στην Premier League η Νότιγχαμ Φόρεστ! Οι Ρεντς είδαν την Μπράιτον να κυριαρχεί και να κάνει την ανατροπή, όμως στάθηκαν ξανά στα πόδια τους και έφυγαν από το «Άμεξ» με τον βαθμό της ισοπαλίας για να ανέβουν στην 8η θέση. Δίχως ήττα και οι Γλάροι που επίσης βρίσκονται στους εννέα βαθμούς. Έντονα παράπονα της Νότιγχαμ για την αποβολή του Γκιμπς-Γουάιτ στο 83΄, είδαν την κόκκινη και οι δύο προπονητές, Φαμπιάν Χίρτσελερ και Νούνο Εσπίριτο Σάντο για διαμαρτυρίες στην ίδια φάση.

Οι Ρεντς ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι, αφού μόλις στο 8′ ο Χάντσον-Οντόι βρήκε χώρο στην αντεπίθεση και κέρδισε το πέναλτι, το οποίο ο Γουντ μετέτρεψε σε γκολ για το 1-0. Η Μπράιτον ωστόσο στη συνέχεια πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και το γύρισε τούμπα μέσα σε τρία λεπτά. Στο 42′ ο Χίνσελγουντ ισοφάρισε με φοβερή κεφαλιά και στο 45′ ο Γουέλμπεκ έκανε το 2-1 με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η ομάδα του Χίρτσελερ πάντως έχασε την ευκαιρία να χαλυβδώσει το προβάδισμά της, σπαταλώντας μαζεμένες καλές στιγμές στην αρχή του δεύτερου μέρους, και το… πλήρωσε. Στο 70′ ο Ζότα Σίλβα ξεχύθηκε εξαιρετικά στην αντεπίθεση και σέρβιρε στον Ραμόν Σόσα, που πέτυχε το παρθενικό του γκολ, για το 2-2.

Ο Γκιμπς-Γουάιτ στο 83′ έκανε σκληρό τάκλιν στον Ζοάο Πέδρο και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον ρέφερι Τζόουνς, όμως η Νότιγχαμ άντεξε και με δέκα παίκτες στην πίεση της Μπράιτον και πήρε τον βαθμό.

Subscribe

Related articles

Αμφίβολος για το Ολυμπιακός

Ατρόμητος: Αμφίβολος για τον Ολυμπιακό ο Καρλίτος 22...

Τριάρα… ηρεμίας η Ρόμα στο ντεμπούτο Γιούριτς

Υπό τις αποδοκιμασίες των οπαδών της, η Ρόμα...

Με αγάπη… Φίλιπ Τζούρισιτς! | Blog

Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για την υπογραφή του...

AEK και Εθνικός μοιράστηκαν το βαθμό στην «Arena»

Σε ένα ματς με πολλές φάσεις, ΑΕΚ Λάρνακας...

Τεράστιο διπλό με ανατροπή και κορυφή για τους Παφίτες

Η Πάφος, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω...

Ολυμπιακός Κ17 – Άρης Κ17 2-0: Νίκη για τους Ευθρόλευκους στο Ρέντη

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η...