Χωρίς Αντετοκούνμπο στο Super Cup ο Παναθηναϊκός, οff για 3 εβδομάδες

O Κώστας Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στο φιλικό με την Παρτιζάν και δεν θα παίξει στο Super Cup της Ρόδου (28-29/9) αφού οι εξετάσεις έδειξαν κάταγμα στον αντίχειρα. Μαγνητική ο Σλούκας για ενόχληση στο γόνατο.

Δεν μπορεί να υπολογίζει στον Έλληνα σέντερ ο Εργκίν Αταμάν για τα ματς που θα κρίνουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Super Cup (28-29/9) της Ρόδου χωρίς τον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο ψηλός των πράσινων είχε χτυπήσει στον αντίχειρα στο φιλικό στο Καλλιμάρμαρο κόντρα στην Παρτίζαν και για προληπτικούς λόγους δεν ξαναμπήκε στην αναμέτρηση. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο μετέβη στο νοσοκομείο για εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού. Του τοποθετήθηκε νάρθηκας και αναμένεται να απουσιάσει για διάστημα τριών εβδομάδων.

Ο Λορέντζο Μπράουν συνεχίζει τη θεραπευτική αγωγή για τη φλεγμονή άκρου ποδός που τον ταλαιπωρεί. Οι δυο τους δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή για την Τουρκία. Tέλος, ο Κώστας Σλούκας θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία στο αριστερό γόνατο καθώς ένιωσε μια ενόχληση.

Subscribe

Related articles

Αλόνσο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω παίκτες που είναι αφοσιωμένοι στην ομάδα»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο,...

«Καθάρισε» ο Τζούρισιτς με… νταμπλ στο τελευταίο δεκάλεπτο

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε και πάλι, αυτή τη φορά...

“Σίτι” και Κηφισιά εκκίνησαν με νίκες

Την ίδια ώρα χωρίς νικητή τελείωσε το ντέρμπι...

Σουλούκου – Ρόμα: Το χρονικό της παραίτησης

Η Λίνα Σουλούκου αποτελεί παρελθόν από τη Ρόμα...