Οι ενοχλήσεις που δεν ανησυχούν στον Άρη και το «χτύπημα» του Σουλεϊμάνοφ

Ο Άρης αφήνει πίσω του τη σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού και προσανατολίζεται στον αγώνα (25/9, 15:00) του Κυπέλλου με τον Εθνικό πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Η διαχείριση υλικού ενόψει των δύο αγώνων σε μια εβδομάδα είναι εντός προγράμματος, πέραν τούτου όμως είναι και υποχρεωτική. Το τελευταίο έχει να κάνει με τις ενοχλήσεις που ένιωσαν μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό οι Λορέν Μορόν, Ούγκο Μάγιο δίχως όμως αυτές να χαρακτηρίζονται ανησυχητικές. Περισσότερο ήταν αποτέλεσμα των χιλιομέτρων που έκαναν και της υπερπροσπάθειας που τους χαρακτήρισε. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει αμφιβολία για τη συμμετοχή τους στο παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης καθώς στο παιχνίδι που προηγείται – απέναντι στον Εθνικό για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας – το πλάνο ούτως ή άλλως περιλαμβάνει αλλαγές και φρεσκάρισμα της 11αδας.

Πρόβλημα είναι ότι στο σημερινό (22/9) πρόγραμμα αποθεραπείας, ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ χρειάστηκε να κάνει θεραπεία λόγω ενός χτυπήματος που αποκόμισε από τις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών. Καθώς ο Καυκάσιος επιθετικός εξέτισε την ποινή των πέντε αγωνιστικών, το πλάνο του Άκη Μάντζιου τον περιλαμβάνει για τον αγώνα του Κυπέλλου. Αν τελικώς θα είναι διαθέσιμος θα φανεί στην αυριανή (23/9) προπόνηση. Για τον Φαμπιάνο Λέισμαν ο οποίος επίσης έκανε θεραπεία δεν υπήρχε σκέψη παρουσίας του στον αγώνα του Κυπέλλου καθώς τίθεται σε αμφιβολία ακόμη και το αν θα προλάβει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Subscribe

Related articles

Σουλούκου – Ρόμα: Το χρονικό της παραίτησης

Η Λίνα Σουλούκου αποτελεί παρελθόν από τη Ρόμα...

«Αλύγιστη» στο Μπράιτον η αήττητη Νότιγχαμ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ των δέκα παικτών από το...

Ένταση και «ξύλο» στις εξέδρες του Χέρενφεν-Γκρόνινγκεν

Αναταραχή επικράτησε στην αναμέτρηση της Χέρενφεν με την...

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή 24-36: Ερυθρόλευκο «πάρτι» και στη Θεσσαλονίκη

Δεύτερη νίκη μέσα σε μία εβδομάδα πέτυχε ο Ολυμπιακός/Όμιλος...

Ανατροπή και πρώτη νίκη για τη Φιορεντίνα, 2-1 τη Λάτσιο

Την πρώτη της φετινή νίκη πανηγύρισε η Φιορεντίνα,...