Ο ΑΠΟΕΛ πάει για «τρίλιζα» απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα

Έχοντας απέναντί του μια «μαχητική» αντίπαλο, τη Νέα Σαλαμίνα, ο ΑΠΟΕΛ θα επιδιώξει να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια, ούτως ώστε να «τριτώσει» τις νίκες στο πρωτάθλημα.

Ο ΑΠΟΕΛ, επιστρέφοντας στην έδρα του μετά από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας επιτυχίες, δίνει δύσκολη αναμέτρηση απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (19:00). Με στόχο να ολοκληρώσει την τριάδα νικών, η ομάδα της Λευκωσίας καλείται να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο απόδοσης που επέδειξε στους προηγούμενους αγώνες.

Ο προπονητής Ζοζέ Ντομίνγκες εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στις επιτυχίες επί της Καρμιώτισσας και της ΕΝΠ. Ωστόσο, σε δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα έχει ακόμα πολλά να βελτιώσει, καθώς επιδιώκει να διατηρήσει τη σταθερότητα που της χάρισε την επιστροφή στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου την περασμένη σεζόν. Ο ΑΠΟΕΛ, γνωρίζει πολύ καλά ότι το ΓΣΠ υπήρξε πέρσι φρούριο, όπου οικοδομήθηκαν οι βάσεις για την κατάκτηση του τίτλου, και στοχεύει να επαναλάβει την ίδια συνταγή και φέτος για την επίτευξη του 30ού πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου.

Η Νέα Σαλαμίνα, παραδοσιακά μαχητική ομάδα, έρχεται στο ΓΣΠ με σκοπό να δυσκολέψει τον ΑΠΟΕΛ. Αν και οι δυσκολίες του αγώνα αυξάνονται σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις, η ομάδα της πρωτεύουσας έχει δείξει ότι διαθέτει την ποιότητα και την εμπειρία να ανταπεξέλθει σε τέτοιες προκλήσεις.

Η ενδεκάδα αναμένεται να περιλαμβάνει τον Μπέλετς στην εστία και στο κέντρο της άμυνας τους Πέτροβιτς, Λαΐφη. Στα άκρα της άμυνας οι Τσεπάκ, Κιντιγία αναμένεται να διατηρήσουν τις θέσεις τους, ενώ στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Κοσταντίνοφ, Τεχέρα και Αμπάνια. Στην επίθεση, το δίδυμο Δώνη, Μαρκίνιος θα πλαισιώσει τον Ελ Αραμπί. Επιλογές υπάρχουν αρκετές για να παρουσιάσει ο κόουτς κάτι διαφορετικό.

Subscribe

Related articles

Ανατροπή και πρώτη νίκη για τη Φιορεντίνα, 2-1 τη Λάτσιο

Την πρώτη της φετινή νίκη πανηγύρισε η Φιορεντίνα,...

Απολύθηκε ο Μπουλούτ από την Κάρντιφ, μετά το πολύ κακό ξεκίνημα

Η Κάρντιφ δεν ξεκίνησε καλά τη φετινή σεζόν,...

Χωρίς Αντετοκούνμπο στο Super Cup ο Παναθηναϊκός, οff για 3 εβδομάδες

O Κώστας Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στο φιλικό με την...

Λεβαδειακός – ΟΦΗ Live 22-09-2024 | Stoiximan Super League

Το σύνολο του περιεχομένου και των...

Γιατί δεν μπορεί αυτός ο Άρης να κάνει πρωταθλητισμό; | Blog

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο...

Πίτσι: «Στον ΑΠΟΕΛ βρήκα αυτό που ήθελα»

Την πρώτη του «συνέντευξη» ως παίκτης του ΑΠΟΕΛ...