Η σειρά των ντέρμπι ξεκίνησε με… στοπ για τον Άρη!

Την πρώτη απώλεια βαθμών «βίωσε» στο Λεμεσιανό ντέρμπι με τον Απόλλωνα ο Άρης, που πλέον έχει μπροστά του μια σειρά από ντέρμπι να διαχειριστεί.

Για την 4η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan, ο Άρης Λεμεσού είχε τις πρώτες του βαθμολογικές απώλειες στην τρέχουσα σεζόν.

Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι είχε να δώσει το πρώτο ντέρμπι για το φετινό πρωτάθλημα, αυτό κόντρα στον συμπολίτη Απόλλωνα, όπου έμειναν στη λευκή ισοπαλία.

Μετά το τρία στα τρία, με Καρμιώτισσα, Ομόνοια 29Μ και Ομόνοια Αραδίππου, ο Άρης με τον… αέρα του απόλυτου βαθμών ως τυπικά γηπεδούχος αντιμετώπισε τον Απόλλωνα στο «ΆλφαΜέγα Stadium».

Ήταν το πρώτο ντέρμπι στη σειρά αυτών που ακολουθούν (Πάφος FC εκτός, Ομόνοια εντός), με τον Άρη να μην μπορεί να βρίσκει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, όπως τα κατάφερε και πήρε τα τρίποντα στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, έχοντας ως… συνέπεια να έχει τις πρώτες βαθμολογικές απώλειες.

Αν και είχε κάποιες ευκαιρίες δεν είχε τύχη, ευστοχία, ουσία και καθαρό μυαλό στο τελείωμα φάσεων, ενώ συνάμα είχε και σε καλή μέρα τον πορτιέρο, Άλβες, που κράτησε το μηδέν. Πάντως, είναι αρκετά σημαντικό για άμυνα και τερματοφύλακα, ότι για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι δεν δέχθηκε γκολ ο Άρης, κάτι που δίνει περαιτέρω δυναμική, αυτοπεποίθηση για τους παίκτες που αποτελούν την αμυντική γραμμή. Φυσικά, υπάρχουν αδυναμίες, λάθη που πρέπει να δουλευτούν και άλλο!

Subscribe

Related articles

Γιατί δεν μπορεί αυτός ο Άρης να κάνει πρωταθλητισμό; | Blog

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο...

Πίτσι: «Στον ΑΠΟΕΛ βρήκα αυτό που ήθελα»

Την πρώτη του «συνέντευξη» ως παίκτης του ΑΠΟΕΛ...

Με Μόρσεϊ και Ντιγκινί το τεράστιο διπλό της Καλαμάτας με ανατροπή στο 92′

Οι χρυσές αλλαγές του Νίκου Αναστόπουλου, Μόρσεϊ και...

Απόλλων Λεμεσού: Αυτό το… κάτι!

Παρά το γεγονός πως είχε να δώσει επίσημο...

Επίσημη η παραίτηση της Σουλούκου από την Ρόμα

Η Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από τον ρόλο της...

Ποκουσέφσκι για το ιστορικό ματς στο Καλλιμάρμαρο: «Εκπληκτικό γεγονός, φανταστικό»

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι αποθέωσε το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»...