Ευκαιρία να μειώσει, ευκαιρία να κερδίσει η ΑΕΚ

Με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη (και καλή εμφάνιση) υποδέχεται απόψε (19:00, Live από το Gazzetta Cyprus) τον Εθνικό Άχνας η ΑΕΚ, θέλοντας να μειώσει την απόστασή της από τους… από πάνω που είχαν απώλειες το βράδυ του Σαββάτου (21/9).

  • Η πιθανή ενδεκάδα του Μπεργκ

Οι χθεσινές απώλειες που είχαν Απόλλων και Άρης αλλά και η ήττα της Ομόνοιας δίνουν την ευκαιρία στην ΑΕΚ με νίκη σήμερα να μειώσει αποστάσεις και να πλησιάσει περισσότερο τις προπορευόμενες ομάδες.

Μέσα στο ΑΕΚ Αρένα όπου υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας είναι ξεκάθαρο ότι, οτιδήποτε άλλο πέρα από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς θα είναι μεγάλη αποτυχία. Στόχος είναι η ομάδα να πάει ένα βήμα παραπέρα από το τι έκανε με την Ομόνοια στο ΓΣΠ την περασμένη βδομάδα. Δηλαδή να συνεχίσει στο ίδιο στυλ παιχνιδιού αλλά να μπορέσει να γίνει πολύ πιο αποτελεσματική στο τελείωμα των φάσεων.

Ο Μπεργκ ζήτησε γκολ από τους παίκτες του και γενικά αυτό είναι το σημείο που έδωσε έμφαση και μεγάλη προσοχή ενόψει του σημερινού αγώνα. Αν καταφέρει η ΑΕΚ και βρει ένα γκολ νωρίς στο ματς θα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα για την ίδια. Αγωνιστικά ο Χένινγκ Μπεργκ δεν έχει στη διάθεση του τον Άνχελ Γκαρσία που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και κάνει προσπάθεια να είναι έτοιμος για το ματς με την Νέα Σαλαμίνα.

Ο κόσμος είχε ενθουσιαστεί με αυτό που είδε κόντρα στην Ομόνοια, όμως πρέπει να υπάρξει συνέχεια και συνέπεια για να γίνουν τα πράγματα καλύτερα και στο βαθμολογικό πίνακα.

Η πιθανή ενδεκάδα του Μπεργκ

Δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά ο Μπεργκ σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ομόνοια και δεν αποκλείεται να μην αλλάξει και τίποτα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αθανασιάδης, δεξί μπακ ο Μιραμόν, αριστερό ο Εκπολό έχει προβάδισμα αντί του Νάλι και κεντρικοί αμυντικοί οι Ρομπέρζ και Μιλίσεβιτς.

Στην μεσαία γραμμή δεν αναμένεται να δούμε αλλαγές με τους Πέρε Πονς, Γκουστάβο Λέδες και Ρόντεν να συνθέτουν την τριπλέτα. Δεξιά της επίθεσης θα κινείται ο εκπληκτικός Φαράζ, αριστερά ο Αϊτόρ και στην κορυφή ο Καμπρέρα πιθανόν θα διατηρήσει τη θέση του αν και διεκδικεί με αξιώσεις θέση στο αρχικό σχήμα και ο Αγκιέλσκι για πρώτη φορά.

Subscribe

Related articles

Γιατί δεν μπορεί αυτός ο Άρης να κάνει πρωταθλητισμό; | Blog

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο...

Πίτσι: «Στον ΑΠΟΕΛ βρήκα αυτό που ήθελα»

Την πρώτη του «συνέντευξη» ως παίκτης του ΑΠΟΕΛ...

Με Μόρσεϊ και Ντιγκινί το τεράστιο διπλό της Καλαμάτας με ανατροπή στο 92′

Οι χρυσές αλλαγές του Νίκου Αναστόπουλου, Μόρσεϊ και...

Απόλλων Λεμεσού: Αυτό το… κάτι!

Παρά το γεγονός πως είχε να δώσει επίσημο...

Επίσημη η παραίτηση της Σουλούκου από την Ρόμα

Η Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από τον ρόλο της...

Ποκουσέφσκι για το ιστορικό ματς στο Καλλιμάρμαρο: «Εκπληκτικό γεγονός, φανταστικό»

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι αποθέωσε το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»...