«Διπλό» του ΠΑΣ Γιάννινα στο Κεραμίδι, υπέταξε τη Νίκη Βόλου ο Καμπανιακός

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στη Superleague 2, καθώς επικράτησε στην έδρα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου με 2-0. Τρίποντο του Καμπανιακού, 2-0 τη Νίκη Βόλου.

  • Tα αποτελέσματα της πρεμιέρας της Superleague 2:

Eθνικός Νέου Κεραμιδίου – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Τρίποντο για τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα του στο Βόρειο Όμιλο της Superleague 2. Oι Ηπειρώτες πέρασαν από την έδρα του νεοφώτιστου Εθνικού Νέου Κεραμιδίου με «διπλό», καθώς επικράτησαν με 1-0.

Στο 26′ ο Λούπας εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο προωθημένος Σομποτσίνσκι πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Καραγκιόζη. Ένα λεπτό αργότερα, στο 27′, ο Σόρια από τα δεξιά έκανε το διαγώνιο σουτ μετά από άνοιγμα του Τζίνο, αλλά ο Καραγκιόζης έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε.

Στο 67′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι για ανατροπή του Κλιγγόπουλου στον Τζίνο και ο ίδιος ποδοσφαιριστής το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1. Στο 75′ οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν ο Αθανασίου νίκησε σε τετ α τετ τον Τουλίκα. Στο 77′ ο Εθνικής έχασε νέα ευκαιρία να ισοφαρίσεις, όταν ο Μπακαδήμας πρόλαβε και έδιωξε πριν εκτελέσει ο Πανίδης σε τετ α τετ.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Κυριαζής): Καραγκιόζης, Κόλα, Μακρυδάκης, Κλιγγόπουλος, Παλαμίδης, Μπάλλας (84′ Τσουμάνης), Μπούζας, Κόκκορης (73′ Κριμιτζάς), Σιατραβάνης, Κρυεμάδι (60′ Πανίδης), Νότας (73′ Τουλίκας).

ΠΑΣ Γιάννινα (Πομς): Αθανασίου, Ρίντερ, Μπακαδήμας, Σομποτσίνσκι, Σόρια, Λούπας, Μπεγκάλα, Τζίνο, Χαΐνριχ (88′ Λεό), Β. Αθανασίου (70′ Νικολιάς), Μάντζης (60′ Σέποβιτς).

Καμπανιακός – Νίκη Βόλου 2-0

Νικηφόρα πρεμιέρα για τον Καμπανιακό. Οι Μακεδόνες πήραν τη νίκη στο πρώτο τους ματς για το νέο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησαν εντός έδρας της Νίκης Βόλου με 2-0. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 48′ με τον Πέττα και στο 79′ ο Φροσύνης διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Καμπανιακός (Γεωργιάδης): Γιακουμής, Γαρύφαλλος (88′ Διαμαντόπουλος), Σαρβανίδης (88′ Παπακωνσταντίνου), Έππας, Κολλαράς, Ν. Καθάριος (32′ λ.τ Πέττας), Φροσύνης, Κωτσόπουλος (77′ Μανιός), Ντουμάνης, Σέχου, Παπαστεριανός.

Νίκη Βόλου (Ξηροφώτος): Σούλης, Οικονομόπουλος, Κούφας (76′ Βερνάρδος), Νταμιάν, Σαλαμούρας (55′ Λίταινας), Τσιλιγγίρης, Σπυρίδης (55′ Δούμτσης), Ταβάρες, Βλάχος, Αρίας (80′ Ματάους), Τζιώρας (80′ Εντ Κάρλος).

Tα αποτελέσματα της πρεμιέρας της Superleague 2:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ (21/9)

  • ΑΕΛ – Καβάλα 2-1
  • Καμπανιακός – Νίκη Βόλου 2-1
  • Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

ΚΥΡΙΑΚΗ (22/9)

  • ΠΑΟΚ Β’ – ΠΟΤ Ηρακλής (17:00)

ΔΕΥΤΕΡΑ (23/9)

  • Διαγόρας Ρόδου – Μακεδονικός (16:00)

Subscribe

Related articles

Ασύλληπτη επιστροφή της Πάρμα κόντρα στη Λέτσε με δύο γκολ μετά το 90′!

Σε ένα παιχνίδι που αμφότερες ολοκλήρωσαν με δέκα...

Ο Μάικ Τζέιμς θαύμασε τις εικόνες από το Καλλιμάρμαρο

Φανταστικό χαρακτήρισε το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που διεξάγεται...