Ψάχνει ομόνοια μέσω της δικής της ανόρθωσης…

Πάντα οι αναμετρήσεις ανάμεσα σε Ανόρθωση και Ομόνοια μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» είχαν και έχουν τεράστιο ενδιαφέρον. Δυο μεγάλες ομάδες οι οποίες έχουν προσφέρει φοβερά ματς κατά καιρούς στο φίλαθλο κόσμο, όμως τώρα τα δεδομένα με την Ανόρθωση να είναι σε παρατεταμένη πτώση είναι πολύ διαφορετικά.

  • Δύσκολο του Κριχόβιακ…

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η ομάδα της Αμμοχώστου είναι το αουτσάιντερ στην σημερινή αναμέτρηση, έστω κι αν αγωνίζεται στο δικό της «σπίτι», μπροστά στο δικό της κοινό. Αυτό που ψάχνει μέσα από αυτή την αναμέτρηση η Ανόρθωση είναι τη δική της ανόρθωση που θα βοηθήσει στο να φέρει μεγαλύτερη ομόνοια, ηρεμία και καθαρό μυαλό σε όλα τα επίπεδα. Κυρίως εξωαγωνιστικά…

Ο Γιάννης Οκκάς που έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο την φετινή σεζόν δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τεϊσέιρα, Ιωάννου και Σπόλιαριτς, ενώ είναι διαθέσιμος ο Παρούτης που εξέτισε την ποινή του και είναι έτοιμος να διεκδικήσει και θέση στο αρχικό σχήμα. Το κλίμα στην ομάδα γενικότερα δεν είναι καλό. Οι παίκτες όσο κι αν θέλουν να μείνουν μακριά από τις διοικητικές εξελίξεις, αυτές τους αγγίζουν και τους επηρεάζουν σε κάποιο βαθμό.

Στόχος βέβαια στο σημερινό ντέρμπι είναι να αφήσουν άπαντες μακριά από τον αγωνιστικό χώρο, όσο γίνεται, την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και να μπορέσει η ομάδα να βγάλει στο γήπεδο μία πολύ καλύτερη εικόνα σε σχέση με ότι παρουσίασε στην Πάφο. Γιατί αν πάει με την ίδια νοοτροπία και τα ίδια μυαλά, τότε δεν θα έχει καμία τύχη με την Ομόνοια και θα έρθει μία ακόμη ήττα που θα φέρει την ομάδα στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Κύπριος τεχνικός είναι πολύ πιθανό να επαναφέρει σχηματισμό με τριάδα στην άμυνα κόντρα στην Ομόνοια, κάτι που σημαίνει ότι θα πάρει φανέλα βασικού ο Χρυσόπουλος.

Δύσκολο του Κριχόβιακ…

Την ίδια ώρα υπάρχει και το κομμάτι της ενίσχυσης με μέσο ποδοσφαιριστή. Η Ανόρθωση έχει στείλει πρόταση στον Πολωνό διεθνή μέσο Γκρεκόρζ Κριχόβιακ και περιμένει την απάντηση του. Είναι μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση και οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της ομάδας της Αμμοχώστου για θετική κατάληξη των διαπραγματεύσεων, όμως το παλεύει όσο μπορεί, με τα μέσα που έχει, μιας και είναι παίκτης που έχει ένα ελκυστικό πακέτο που σπάνια βρίσκεις.

Subscribe

Related articles

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Τα… έσπασε κόντρα στον Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός και το...

Back on track με τριάρα η Λίβερπουλ, ανατροπή ανάκαμψης για την Τότεναμ

Μια «γκαζιά» ήταν αρκετή για τη Λίβερπουλ, που...

Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Η άνοια με ανησυχεί 100%»

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, στα 82 του χρόνια,...

Ολυμπιακός – Θέτιδα Βούλας 4-0: Νέα φιλική νίκη για τις Ερυθρόλευκες

Θετικά σημάδια παρουσίασε και στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της,...