Ολυμπιακός: Η ενεργοποίηση του Ολιβέιρα

Ο Ολυμπιακός έχει στρέψει την προσοχή του στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 5η αγωνιστική της Super League, αλλά και στο επόμενο 10ημερο σε Ελλάδα και Ευρώπη που είναι πολύ απαιτητικό.

Μετά την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει το τρίποντο στη Θεσσαλονίκη, για να παραμείνει στην κορυφή και να πάει λίγες μέρες αργότερα στη Γαλλία για την πρεμιέρα της στο League Phase του Europa League κόντρα στη Λιόν.

  • Διαβάστε επίσης: Αιχμές Πισάρο για ΑΕΚ: «Μαφία χειρότερη από το Μεξικό – Δεν εμπιστευόμουν τη διοίκηση»

Οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν στο επόμενο διάστημα πολύ σημαντικά ματς, όπου θα κοντραριστούν εκτός από Άρη και Λιόν, με τον Ατρόμητο και την Μπράγκα στο Καραϊσκάκη για την 2η αγωνιστική στο Europa League. Όπως καταλαβαίνει κανείς ο Ολυμπιακός δίνει κομβικά ματς, όπου θέλει το 2/2 στη Super League και να κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα και στην Ευρώπη, πριν το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου θα ολοκληρωθούν τα παιχνίδια μέχρι την επόμενη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Ο Ολιβέιρα και μία σημαντική πεντάδα αγώνων

Ο Μεντιλίμπαρ με τόσα πολλά και απαιτητικά ματς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, καταλαβαίνει ότι χρειάζεται όλους τους ποδοσφαιριστές του στο 100% και με αγωνιστικό ρυθμό, προκειμένου να είναι έτοιμοι να προσφέρουν άμεσα και ανάλογα και τις συνθήκες των αγώνων.

Για αυτό τον λόγο σκοπεύει στην άμεση ενεργοποίηση του Σέρτζιο Ολιβέιρα, ο οποίος είναι απαραίτητος στα πλάνα του Βάσκου τεχνικού. Συγκεκριμένα, ο Ολιβέιρα είναι πιθανό να ξεκινήσει στο προσεχές ματς με τον Άρη για να δώσει τα στοιχεία που έλειπαν στο ματς με τον Παναιτωλικό μεσοεπιθετικά, αλλά και για να βρει ρυθμό για την επόμενη πεντάδα αγώνων, όπου θα κριθούν πολλά τόσο στην Ευρώπη και το Europa League, όσο και στο πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός: Η ενεργοποίηση του Ολιβέιρα

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολιβέιρα έκανε ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα στο προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας με την ομάδα του Αγρινίου στο Φάληρο και η αλήθεια είναι πως από τη στιγμή που πέρασε στο ματς πήρε αρκετές μπάλες στα πόδια του, με σκοπό να δημιουργήσει και να παίξει κάθετα. Κάτι που έλειψε στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό.

Subscribe

Related articles

Τσικίνιο: «Ψηλά τα κεφάλια, πάμε Ολυμπιακάρα»

Ο Τσικίνιο στέλνει ηγετικό μήνυμα ενόψει της συνέχεια,...

Αυτό είναι το πλέον ανησυχητικό και επώδυνο για τη συνέχεια στον Ολυμπιακό… | Blog

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο Gazzetta δέκα πράγματα που...

Ο ΑΠΟΕΛ πάει για «τρίλιζα» απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα

Έχοντας απέναντί του μια «μαχητική» αντίπαλο, τη Νέα...

Ένας κυριακάτικος πρωινός καφές με τον Παύλο! | Blog

Με αφορμή την μεγάλη γιορτή στο Καλλιμάρμαρο, Ο...

Έρχεται ο Ρόμπιν Κουάισον στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη

Ο Ρόμπιν Κουάισον αναμένεται απόψε (22/9, 23:00) στη...

Αλήθεια όμως… σαν του ΠΑΟΚ την ομάδα δεν υπάρχει στην Ελλάδα! | Blog

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου καταγράφει τις διαφορές του ΠΑΟΚ...

Ο Απόλλωνας δεν θα κινηθεί για απόκτηση επιθετικού

Δεν προχωρά σε απόκτηση επιθετικού ο Απόλλωνας, παρά...

Ευκαιρία να μειώσει, ευκαιρία να κερδίσει η ΑΕΚ

Με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη (και καλή εμφάνιση)...