«Βελτιωμένη πρόταση του Ολυμπιακού στον Ελ Κααμπί»

Η υπόθεση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό που θέλει να κρατήσει τον Μαροκινό φορ στο ρόστερ του μετά την εκπληκτική περσινή του σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δεν παίζουν όμως μόνοι τους οι Πειραιώτες καθώς τα όσα έκανε ο έμπειρος επιθετικός έχουν τραβήξει πολλά βλέμματα πάνω του.

Θυμίζουμε πως το πρωί (28/06) η γαλλική ιστοσελίδα «FootMercato» ανέφερε πως ο Ελ Κααμπί βρίσκεται πολύ κοντά στη Φενέρμπαχτσε, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο μέχρι τώρα. Σε ανάρτησή του πάντως ο Τούρκος δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, σημειώνει πως ο Αφρικανός άσος δέχθηκε πρόταση ανανέωσης από τον Ολυμπιακό την περασμένη εβδομάδα, στην οποία απάντησε αρνητικά.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Εβάν Φουρνιέ»

Οι Πειραιώτες όμως, όπως αναφέρει, επανήλθαν με νέα πρόταση η οποία έχει ακόμη καλύτερες αποδοχές για τον ίδιο. Ο δημοσιογράφος μετέφερε επίσης νωρίτερα πως δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία με τη Φενέρ, χωρίς να αποκλείει όμως την πιθανότατα να συμβεί αυτό στο προσεχές διάστημα. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τον Ελ Κααμπί που θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Olympiakos’un geçen hafta yaptığı teklif oyuncu tarafından reddedilmişti. Yunan ekibi teklifi revize edip güncelledi. https://t.co/zHFUlliLkL

— Yağız Sabuncuoğlu (@yagosabuncuoglu) June 28, 2024

Ο κύριος Βιθέντε Ιμπόρα

Γράψτε το σχόλιο σας

Subscribe

Related articles

Ίνγκασον: «Το ντέρμπι είναι το παιχνίδι της χρονιάς για εμάς»

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ,...

Κωνσταντινίδης: «Ξέρουμε τι φταίει, θέμα χρόνου να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε»

Ο άμεσος συνεργάτης του Ράζβαν Λουτσέσκου, Παντελής Κωνσταντινίδης,...

Μεγάλη υπόθεση η σιγουριά της άμυνας

Ο Ολυμπιακός έκανε την καλύτερή του εμφάνιση μέχρι στιγμής...

Χουάνκαρ: «Είχαμε τη νοοτροπία που πρέπει»

Ο Χουάνκαρ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο Πρωτάθλημα...