«Τα χρήματα που ζητάει ο ατζέντης του Ντραγκόφσκι μπλοκάρουν την μεταγραφή»

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, η μεταγραφή του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι στον Παναθηναϊκό έχει κολλήσει όχι μόνο για την διαφορά στα χρήματα, αλλά και για την προμήθεια που ζητάει ο ατζέντης του παίκτη.

Η ιταλική εφημερίδα «Il Secolo XIX» δημοσίευσε ένα νέο ρεπορτάζ σχετικά με την μεταγραφική υπόθεση του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι από την Σπέτσια στον Παναθηναϊκό επιβεβαιώνοντας πως προς στιγμήν το deal έχει κολλήσει και προσθέοντας κι ένα επιπλέον στοιχείο.

Πέρα από την διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό μεταξύ των δύο ομάδων, με το ιταλικό κλαμπ να ζητάει την ρήτρα των 3,5 εκατ. ευρώ και τους «πράσινους» να επιμένουν στο ποσό με το οποίο πρόσφατα οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε συμφωνία, το οποίο πρόβλημα φαίνεται πως θα λυθεί, το συγκεκριμένο μέσο ανέφερε πως υπάρχει θέμα και με τα χρήματα που ζητάει ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή.

Ο Μάριους Κουλέζα είναι ένας από τους βασικούς λόγους που καθυστερεί η υπόθεση αυτή τις τελευταίες μέρες, αφού υπάρχει θέμα με τα χρήματα που θα λάβει ως προμήθεια για το deal, μιας και δεν έχει υπάρξει συμφωνία στο συγκεκριμένο θέμα.

Subscribe

Related articles

Γιουσούφ Γιαζιτσί, ένας αρτίστας στο λιμάνι

Καλλιτέχνης, αρτίστας, ένας μάγος από την Μαύρη Θάλασσα στο...

Θέλει νέο τριετές συμβόλαιο με την Λίβερπουλ ο Φαν Ντάικ

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ θέλει νέο τριετές συμβόλαιο...

Ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική με ματς στο Δασάκι

Με την αναμέτρηση που θα αρχίσει στις 19:00...