Αυτές είναι οι 18 ομάδες της νέας σεζόν στη Euroleague – Ποια αποχώρησε και ποια πήρε τη θέση της (pics)

Γνωστή έκανε τη σύνθεση της νέας σεζόν η Euroleague με τον αριθμό των 18 ομάδων να διατηρείται κανονικά, ενώ υπάρχει μόνο μία αλλαγή σε σχέση με πέρσι.

Συγκεκριμένα, η Παρί, που κατέκτησε το EuroCup, θα παίξει στην κορυφαία διοργάνωση και θα πάρει τη θέση της Βαλένθια η οποία και έμεινε εκτός.

  • Διαβάστε επίσης: Καλάθης: «Ο Τζέιμς ήταν από τους σημαντικότερους λόγους που επέλεξα τη Μονακό»

Οι υπόλοιπες ομάδες έμειναν… ανέγγιχτες με τα μεγάλα ερωτηματικά όπως ο Ερυθρός Αστέρας, η Παρτίζαν, η Άλμπα Βερολίνου και η Βιλερμπάν να παραμένουν χωρίς προβλήματα για τουλάχιστον άλλη μία σεζόν.

Αναλυτικά, στο πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς θα συμμετάσχουν οι Άλμπα, Αναντολού έφeς, Μονακό, Μπασκόνια, Αρμάνι Μιλάνο, Ερυθρός Αστέρας, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου, Φενέρμπαχτσε, Βιλερμπάν, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Παρί, Παρτίζαν, Ρεάλ Μαδρίτης, Βίρτους Μπολόνια, Ζάλγκιρις Κάουνας.

Μάλιστα η Euroleague γνωστοποίησε πως δεν θα είναι εμπόδιο στα παράθυρα της FIΒΑ τον ερχόμενο Φεβρουάριο και τη νέα σεζόν όπως ακριβώς είχε συμβεί και φέτος, όταν υπήρξε μια ολιγοήμερη διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων.

Η ανάρτηση της Euroleague:

𝗧𝗛𝗘 𝟭𝟴 𝗧𝗘𝗔𝗠𝗦 𝗙𝗢𝗥 𝗧𝗛𝗘 𝟮𝟬𝟮𝟰-𝟮𝟱 𝗦𝗘𝗔𝗦𝗢𝗡 pic.twitter.com/h6JYPI6bj2

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) June 17, 2024

Τέλος, γνωστές έγιναν και οι ομάδες του EuroCup με τον Άρη να είναι κανονικά μέσα σε αυτές όπως πέρσι που είχε μια εξαιρετική παρουσία στη διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε φιλικό με την Νότιγχαμ Φόρεστ στις αρχές Αυγούστου

Γράψτε το σχόλιο σας

Subscribe

Related articles

Με ΟΣΦΠ απέδειξε στον εαυτό του, με ΠΑΟΚ στους υπόλοιπους! | Blog

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο...

Μεγάλα ντέρμπι σε Νέα Φιλαδέλφεια και Τούμπα

Δύο μεγάλα παιχνίδια περιλαμβάνει το κυριακάτικο πρόγραμμα της...