ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ με θλάση ο Πέλκας μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος

INTIME
Χωρίς τον Δημήτρη Πέλκα θα πορευτεί ο ΠΑΟΚ μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε επιβεβαίωσαν τους αρχικούς φόβους για θλάση στον δικέφαλο.
Ο Πέλκας θα χάσει όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ μέχρι τη διακοπή, δηλαδή, τα δύο ευρωπαϊκά, με Μακάμπι στην Τούμπα και Θέλτα στην Ισπανία, για τη League Phase του Europa League, αλλά και τα απαιτητικά ματς της Super League απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό.
Η απουσία του θεωρείται σημαντική, καθώς ο Πέλκας ήταν εκ των πρωταγωνιστών της μέχρι τώρα χρονιάς, έχοντας ήδη σημειώσει τρία γκολ.
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου καλείται τώρα να βρει λύσεις εκ των έσω, ενόψει μάλιστα μιας κρίσιμης σειράς αναμετρήσεων που θα κρίνουν πολλά τόσο στο ευρωπαϊκό μέτωπο, όσο και στη μάχη της κορυφής του πρωταθλήματος.
Ο διεθνής χαφ θα συνεχίσει θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, με στόχο να επιστρέψει πλήρως έτοιμος μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ