ΠΑΟΚ – Ατρόμητος: Ο Καμαρά αντικαταστάθηκε μετά από ενοχλήσεις στο γόνατο

SPORT24
Κατά τη διάρκεια της νίκης του ΠΑΟΚ, ο Μαντί Καμαρά αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων στο πίσω μέρος του γονάτου, με την κατάσταση του να αξιολογείται εκ νέου τη Δευτέρα.
Ο Μαντί Καμαρά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο 78ο λεπτό του αγώνα με τον Ατρόμητο, ωστόσο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το παιχνίδι. Λίγα λεπτά πριν τη λήξη, ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και αντικαταστάθηκε άμεσα.
Τη θέση του πήρε ο Κώστας Θυμιάνης, ενώ το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ αναμένει την αυριανή επανεξέταση για να καθορίσει τη σοβαρότητα του τραυματισμού. Η ομάδα ελπίζει σε μια γρήγορη και πλήρη ανάρρωση, καθώς ο Καμαρά αποτελεί βασικό πυλώνα στη μεσαία γραμμή.
Σημειώνεται πως οι τραυματισμοί στο γόνατο είναι συχνοί στο ποδόσφαιρο, με το 15% των παικτών να αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα κάθε σεζόν, σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες. Η σωστή αποκατάσταση και η προσεκτική παρακολούθηση είναι κρίσιμες για την αποφυγή μακροχρόνιων επιπτώσεων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ