24.3 C
Athens
Thursday, August 21, 2025
HomeΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟι Διαιτητές της Πρεμιέρας της Super League: Σιδηρόπουλος Αναλαμβάνει το «Γ. Καραϊσκάκης»!

Οι Διαιτητές της Πρεμιέρας της Super League: Σιδηρόπουλος Αναλαμβάνει το «Γ. Καραϊσκάκης»!

Date:

Related stories

Ορισμοί Διαιτητών για την 1η Αγωνιστική της Super League

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ) ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (19/8) τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής της Super League για τη σεζόν 2024-2025.

Κύρια Παιχνίδια και Διαιτητές

Στο κρίσιμο ματς μεταξύ Ολυμπιακού και Αστέρα Τρίπολης, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» την Παρασκευή 23 Αυγούστου στις 20:00, ορίστηκε να διευθύνει ο έμπειρος Τάσος Σιδηρόπουλος από τη Δωδεκάνησο. Την ίδια ημέρα και ώρα, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης από τη Χαλκιδική θα είναι υπεύθυνος για το παιχνίδι Άρης – Βόλος.

Αναμετρήσεις Κυριακής και Δευτέρας

Την Κυριακή 24 Αυγούστου, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Πανσερραϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 20:15, με διαιτητή τον Φώτη Πολυχρόνη από την Πιερία. Στις 21:00 της ίδιας ημέρας, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στην Τούμπα, με τον Βασίλη Φωτιά από την Πέλλα να αναλαμβάνει τη διαιτησία.

Τη Δευτέρα 25 Αυγούστου στις 19:30, ο Λεβαδειακός θα φιλοξενήσει την Κηφισιά, με τον Δημήτριο Μόσχου από το Λασίθι να διευθύνει το ματς.

Αναβολή Αναμέτρησης Παναθηναϊκού – ΟΦΗ

Σημειώνεται ότι ο αγώνας Παναθηναϊκού – ΟΦΗ έχει αναβληθεί κατόπιν αιτήματος των γηπεδούχων, λόγω των υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Europa League απέναντι στη Σαμσουνσπόρ. Η αναβολή αυτή επιτρέπει στην ομάδα να εστιάσει στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις χωρίς να επιβαρυνθεί με επιπλέον αγωνιστικό φόρτο.

Πλήρης Κατάλογος Διαιτητών 1ης Αγωνιστικής

  • Σάββατο 23 Αυγούστου
    • 20:00 Άρης – Βόλος: Διαιτητής Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
    • 20:00 Ολυμπιακός – Αστέρας AKTOR: Διαιτητής Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
    • 22:00 Παναιτωλικός – Ατρόμητος: Διαιτητής Μελέτιος Γιουματζίδης (Πέλλας)
  • Κυριακή 24 Αυγούστου
    • 20:15 ΑΕΚ – Πανσερραϊκός: Διαιτητής Φώτιος Πολυχρόνης (Πιερίας)
    • 21:00 ΠΑΟΚ – ΑΕΛ Novibet: Διαιτητής Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας)
  • Δευτέρα 25 Αυγούστου
    • 19:30 Λεβαδειακός – Κηφισιά: Διαιτητής Δημήτριος Μόσχου (Λασιθίου)
Ρενάτο Σάντσες με τη φανέλα του Παναθηναϊκού υπό την καθοδήγηση του Ρουί Βιτόρια
Ο Ρενάτο Σάντσες ετοιμάζεται να αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Ρουί Βιτόρια.

Σημαντικές Παρατηρήσεις για τη Νέα Σεζόν

Η φετινή σεζόν της Super League ξεκινά με αυξημένο ενδιαφέρον, καθώς οι ομάδες ενισχύθηκαν σημαντικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η παρουσία διαιτητών με εμπειρία σε διεθνείς διοργανώσεις, όπως ο Τάσος Σιδηρόπουλος, αναμένεται να συμβάλει στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Επιπλέον, η αναβολή του αγώνα Παναθηναϊκού – ΟΦΗ δίνει την ευκαιρία στην ομάδα να προετοιμαστεί καλύτερα για τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει τη δυναμική του πρωταθλήματος.

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

Related stories

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories