Όταν μιλά η ψυχή του αρχηγού στην Ανόρθωση…

Η πιο μεγάλη νίκη της «Κυρίας» μέχρι στιγμής, είναι η επιστροφή του αρχηγού, Κωστάκη Αρτυματά, που με το «καλημέρα» έδειξε πόσο πολύ της έλειπε.

Η νίκη της Ανόρθωσης κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί νίκη διπλής αξίας μιας και δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί που έχουν προστεθεί στο σακούλι αλλά και τα πολλαπλά οφέλη που αφήνει πίσω της.

Μία νίκη που δίνει στον Γιάννη Οκκά και τους παίκτες του στη διακοπή τη δυνατότητα και την ευκαιρία να συνεχίσουν να δουλεύουν και να βελτιώνονται. Μία νίκη με τεράστια σημασία καθώς η ομάδα μπορεί να είναι ήρεμη αγωνιστικά σε μία περίοδο διοικητικών εξελίξεων που θα φέρουν νέα δεδομένα στον σύλλογο.

Το σημαντικό για την Ανόρθωση είναι ότι μέσα από την τελευταία νίκη αλλά και την ανοδική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών κερδίζει και κάτι ακόμη. Τον μεγάλο της αρχηγό. Ο Κωστάκης Αρτυματάς που πέρσι ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ από σοβαρό τραυματισμό επέστρεψε και είναι εδώ για να ηγηθεί της ομάδας και με το πάθος του να δώσει πράγματα στο γήπεδο. Σε μία περίοδο εξαιρετικά δύσκολη για την ομάδα, ο αρχηγός της «Κυρίας» τα δίνει όλα.

Με τη Νέα Σαλαμίνα πέτυχε και το πρώτο του γκολ μετά από περίπου 2,5 χρόνια μιας και η τελευταία φορά που πανηγύρισε γκολ ήταν στις 5 Μαρτίου του 2022! Ο τρόπος που πανηγύρισε χτυπώντας το έμβλημα στο στήθος και το πάθος που έβγαλε είναι στοιχεία τα οποία δηλώνουν το πόσο πονάει την ομάδα και πόσο πολύ θέλει να την βοηθήσει.

Είναι και ένα παράδειγμα για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, ξένους και Κύπριους, που αν καταφέρει και τους μεταδώσει αυτό το πάθος και αυτή τη λαχτάρα που έχει για το Φοίνικα, τότε μόνο πολλαπλά κέρδη και οφέλη θα μπορέσει να προσφέρει στην ομάδα και στα αποδυτήρια.

Subscribe

Related articles

Το κέρδος του Ολυμπιακού δεν είναι απλά ένας βαθμός | Blog

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης γράφει για την εικόνα και...

Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος «Διόσκουρος» του Κρόιφ, Γιόχαν Νέσκεενς

Σε ηλικία 73 ετών ο σπουδαιότερος ποδοσφαιρικός «συνεργάτης»...

Μοιράστηκαν γκολ και βαθμό οι Αστέρας Τρίπολης Β’ και Χανιά

Από ένα γκολ πέτυχαν Αστέρας Τρίπολης Β' και...