Χριστοδούλου: «Υπάρχει αρκετή πίεση και προσπαθούμε να τη διαχειριστούμε»

Μετά την επικράτηση της Νέας Σαλαμίνας επί της Δόξας Κατωκοπιάς με 1-0 για την Α΄ φάση του Κυπέλλου, ο προπονητής των Ερυθρολεύκων, έκανε το σχόλιο του για την αναμέτρηση και μίλησε για την παρουσία και ύπαρξη πίεσης!

Σίγουρα, ο Χριστοδούλου είναι από τους προπονητές στους οποίους έχει επέλθει η μεγαλύτερη πίεση στο εφετινό πρωτάθλημα, ιδίως μετά την μέτρια προς κακή αρχή της Νέας Σαλαμίνας. Η πρόκριση επί της Δόξας δίνει ανάσες και ο προπονητής των Ερυθρολεύκων το τόνισε αυτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σήμερα στόχος ήταν να κερδίσουμε χωρίς να δεχτούμε γκολ. Αυτό ήταν κάτι που μας… πλήγωσε τα τελευταία παιχνίδια. Είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει. Επιβληθήκαμε στον αντίπαλο, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες. Δεν καταφέρουμε να πετύχουμε δεύτερο γκολ, το οποίο θα μας έλυνε τα πόδια και να παίζαμε πιο ελεύθερα. Υπάρχει αρκετή πίεση και προσπαθούμε να τη διαχειριστούμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά, δεν έχουμε πολλές μέρες να ξεκουραστούμε, αφού σε δύο μέρες έχουμε παιχνίδι. Πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που έρχεται για να πάμε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε το καλύτερο».

Subscribe

Related articles

Η βαθμολογία και το πρόγραμμα του Champions League μετά τη δεύτερη αγωνιστική

Επτά ομάδες κατάφεραν να «ντουμπλάρουν» τις νίκες τους...