Χαραλάμπους: «Ο Λουτσέσκου είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, θα ανακάμψει ο ΠΑΟΚ»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Στεάουα Βουκουρεστίου, Ηλία Χαραλάμπους, μετά το «διπλό» της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η Στεάουα Βουκουρεστίου «ζευγάρωσε» τα τρίποντα της στη League Phase του Europa League, καθώς επικράτησε του ΠΑΟΚ με 1-0 και έφτασε τους έξι βαθμούς. Ο Κύπριος προπονητής των Ρουμάνων και άλλοτε παίκτης των Ασπρόμαυρων, Ηλίας Χαραλάμπους, μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 μετά τη νίκη της ομάδας του και αφού αποθέωσε τον Λουτσέσκου, τόνισε πως οι Θεσσαλονικείς θα ανακάμψουν.

«Γνωρίζαμε από την αρχή ότι ήταν ένα δύσκολο ματς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Ξέραμε τις δυσκολίες του ματς αλλά μείναμε συγκεντρωμένοι στο ματς παρά τις ατυχίες, τους τραυματισμούς και την κόκκινη. Καταφέραμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα και να πάρουμε το τρίποντο.

Σήμερα ήμασταν πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι και αυτό έκανε την διαφορά. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ποιοτική ομάδα, υπήρχαν στιγμές που πιεστήκαμε αρκετά και είμαι σίγουρος ότι έχει πολλά περισσότερα να δώσει. Ο Λουτσέσκου είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, θα ανακάμψει και θα παίξει καλύτερα. Τον εκτιμώ απεριόριστα και έχω πάρει πολλά από αυτόν», είπε ο Χαραλάμπους.

Subscribe

Related articles

Αλόνσο: «Το ποδόσφαιρο ήταν άδικο για εμάς με τη Μπάνια Λούκα, είναι ένα κακό αποτέλεσμα»

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, Ντιέγκο Αλόνσο, έδωσε στις δηλώσεις...

Βαθμολογία UEFA: Μια… ανάσα από την 24η θέση η Κύπρος!

Πάφος, Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ προσέθεσαν και άλλους βαθμούς...