«Χ»αμένοι και οι δύο στην Τρίπολη!

Το 1-1 της Τρίπολης αφήνει και τους δύο αντιπάλους με… πικρή γεύση. Ο γηπεδούχος Αστέρας ούτε αυτή τη φορά βρήκε τρίποντο στην έδρα του, ενώ ο Λεβαδειακός είχε τη μεγάλη ευκαιρία με το πέναλτι που εκτέλεσε ο Γιαννιώτας και απέκρουσε ο εκπληκτικός Παπαδόπουλος να φύγει με το «διπλό» από το «Θ. Κολοκοτρώνης». Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Αλάγκμπε και οι Αρκάδες ισοφάρισαν με τον Καλτσά.

  • Έτσι ξεκίνησαν
  • 1-0 οι τελικές στο στόχο, 1-1 το σκορ στο ημίχρονο

Χωρίς νικητή και με δυο… ηττημένους ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Αστέρα AKTOR με τον Λεβαδειακό στην Τρίπολη. Οι Βοιωτοί προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Αλάγκμπε, ο αρχηγός των Αρκάδων ισοφάρισε, αμφότερες οι ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους, όμως το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε. MVP ο άτυχος Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι του Γιαννιώτα, όμως τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική.

Τέταρτη ισοπαλία σε έξι αγωνιστικές για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, η οποία για τρίτο διαδοχικό ματς προηγήθηκε αλλά δεν κατάφερε να νικήσει (1-1 με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα, 1-2 με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο). Έκλεισαν οκτώ μήνες χωρίς νίκες στην έδρα τους οι Κιτρινομπλέ.

Έτσι ξεκίνησαν

Ο Κλοντ Μακελελέ στο πρώτο του παιχνίδι ως προπονητής του Αστέρα AKTOR στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» παρέταξε την ομάδα του σε σχηματισμό 4-4-2. O Παπαδόπουλος στην εστία, με τους Άλχο, Ντελί, Αλάγκμπε και Άλβαρες μπροστά του. Γιαμπλόνσκι – Μούμο ήταν δίδυμο στα χαφ, ο Καλτσάς δεξιά, ο Χουχούμης ξεκίνησε σε ρόλο αριστερού εξτρέμ, ενώ ο Ρεγκίς πλαισίωσε τον Άνταμ στην επίθεση.

Από την πλευρά του ο Νίκος Παπαδόπουλος κατέβασε τον φιλοξενούμενο Λεβαδειακό σε διάταξη 4-2-3-1. Ο Γκαραβέλης ήταν κάτω από τα δοκάρια, με τους Τσάπρα, Λιάγκα, Παπαδόπουλο και Μορέιρα στην άμυνα. Παρτενέρ του αρχηγού Μεχία στα χαφ ήταν ο Πλέγας. Γιαννιώτας, Μπάλτσι και Ζίνι μεσοεπιθετική τριάδα πίσω από τον Ρομό.

1-0 οι τελικές στο στόχο, 1-1 το σκορ στο ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο είχε πολύ αργό ρυθμό, πολλά λάθη από τους παίκτες των δυο ομάδων, ελάχιστες φάσεις συνολικά μόλις μια τελική στο στόχο και όμως στην ανάπαυλα το σκορ ήταν στο 1-1.

Ο Λεβαδειακός απείλησε πρώτη φορά μόλις στο 5′, με το άστοχο πλασέ του Γιαννιώτα μέσα από την περιοχή και τρία λεπτά αργότερα πήρε προβάδισμα στο σκορ. Στο 8′ ο Γιαννιώτας βρήκε χώρο από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα, ο Μπάλτσι πλάσαρε, η μπάλα κόντραρε στον Αλάγκμπε και κατέληξε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου, με το γκολ να χρεώνεται ως αυτογκόλ του Νιγηριανού μεσοαμυντικού.

Οι Βοιωτοί κρατούσαν μακριά από την περιοχή τους τον Αστέρα, όμως οι Αρκάδες κατάφεραν να ισοφαρίσουν στην πρώτη τους φάση στο ματς. Στο 43′ ο Χουχούμης έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Καλτσάς πήρε την κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι και ισοφάρισε σε 1-1.

Περισσότερα σε λίγο…

Αστέρας AKTOR (Κλοντ Μακελελέ): Παπαδόπουλος (90′ Τσιντώτας), Άλχο, Ντέλι, Αλάγκμπε, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Μούμο (80′ Γκος), Καλτσάς (74′ Παλάσιος), Άλβαρες (46′ Μπαρτόλο), Άνταμ (80′ Καστάνιο), Ρεγκίς

Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Τσάρπας, Πλέγας (83′ Τσοκάι), Ρόμο, Μπάλζι, Μεχία (64′ Κωστή), Παπαδόπουλος, Γιαννιώτας (84′ Συμελίδης), Λιάγκας, Μορέϊρα, Ζίνι (40′ Πεντρόζο)

Subscribe

Related articles

Και τώρα οι δύο τους στο «φουλ» της ανετοιμότητας! | Blog

Ο Αντώνης Καλκαβούρας σχολιάζει τους δύο ημιελικούς του...

Ο μπροστάρης Πετρούσεφ και η… άμυνα

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός «έκλεισαν» θέση στον τελικό...

Μπαρτζώκας: «Είναι φανερό ότι είμαστε εκτός ρυθμού»

Ο Ολυμπιακός ζορίστηκε, αλλά ξεπέρασε με 79-74 το εμπόδιο...

Πάτησε κορυφή ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, θέαμα με εννιά γκολ στο Κίτι

Στην κορυφή της Β' κατηγορίας σκαρφάλωσε ο Ολυμπιακός...