Χάνει ΟΦΗ και Τσέλσι ο Ιωαννίδης, θα κάνει αγώνα δρόμου για Άρη

Δεν είναι καλά τα μαντάτα για τον Φώτη Ιωαννίδη, που εκτός από τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδος, θα χάσει κι εκείνα του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ και την Τσέλσι.

Ο χθεσινός μυϊκός τραυματισμός που αποκόμισε ο Φώτης Ιωαννίδης από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα τον κρατήσει για αρκετό καιρό εκτός. Ο Έλληνας φορ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 44ο λεπτό του χθεσινού ντέρμπι των «αιωνίων» αφότου ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις, που δεν τον άφησαν να φτάσει καν μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Αυτές προήλθαν από θλάση την οποία υπέστη κατά τη διάρκεια του αγώνα κι έτσι δεν θα καταφέρει σίγουρα να δώσει το «παρών» στα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδος με την Αγγλία και την Ιρλανδία για το Nations League, παρ’ ότι συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενώ θα χάσει και ματς των «πρασίνων» μετά την διακοπή.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» δεν προλαβαίνει με τίποτα, όπως όλα δείχνουν τα ματς με ΟΦΗ και Τσέλσι ενώ θα παλέψει για να τεθεί στην διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο για τον αγώνα με τον Άρη στο ΟΑΚΑ (27/10).

Ένα μεγάλο πλήγμα για τον Ουρουγουανό τεχνικό, ο οποίος με την επιστροφή από το διάλειμμα των εθνικών ομάδων θα έχει μπροστά του το κρισιμότερο διάστημα στην θητεία του στο «τριφύλλι».

Subscribe

Related articles

Τι πάει λάθος με τον Λάσα Ντβάλι στον ΑΠΟΕΛ;

Από βασικός πυλώνας της άμυνας του ΑΠΟΕΛ οδηγώντας...

Η Μπαρτσελόνα θέλει να επιστρέψει στο «Καμπ Νόου» πριν το τέλος του 2024

Η αντιπρόεδος της Μπαρτσελόνα αποκάλυψε ότι σκοπεύουν να...

Νέος «πονοκέφαλος» για τον Φλικ: Νοκ-άουτ και ο Φεράν Τόρες

Ο Φεράν Τόρες τραυματίστηκε απέναντι στην Αλαβές και...

Τέλος ο Μακελελέ από τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Κλοντ Μακελελέ εντός της ημέρας θα αποτελέσει...

Η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε καταρχήν συμφωνία με Γιανέφσκι

Ο Τσεντομίρ Γιανέφσκι θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου...