Φοβερή Κόμο: Κερνάει… ευχαριστήρια μπύρα σε κάθε Ναπολιτάνο οπαδό στο παιχνίδι του 2ου γύρου!

Η Κόμο εντυπωσιάστηκε από τη φιλοξενία των Ναπολιτάνων στο «Μαραντόνα» και… έταξε μπύρα σε κάθε οπαδό της Νάπολι που θα ταξιδέψει στον ιταλικό Βορρά για το παιχνίδι του 2ου γύρου.

Φοβερή πρωτοβουλία από την Κόμο, που κερδίζει τις καρδιές κάθε ποδοσφαιρόφιλου! Η νεοφώτιστη ομάδα, παρά την ήττα κόντρα στη Νάπολι, είδε τους οπαδούς της να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία των Παρτενοπέι και αποφάσισε να ανταποδώσει με μια εξαιρετική χειρονομία.

Como 1907 would like to extend sincere thanks to @sscnapoli and its fans for the beautiful display of sportsmanship following the match on Friday evening.

The atmosphere at the Maradona stadium and reaction of both fans after the game was second to none.

This is why Como 1907… pic.twitter.com/y8SArwDSI6

— Como1907 (@Como_1907) October 7, 2024

Η Κόμο λοιπόν υποσχέθηκε σε κάθε Ναπολιτάνο οπαδό… κέρασμα μιας μπύρας στο γήπεδό της για το παιχνίδι του 2ου γύρου, όταν θα είναι σειρά της να υποδεχθεί τους Παρτενοπέι. «Η Κόμο θα ήθελε να εκφράσει τις πιο ειλικρινείς ευχαριστίες της στη Νάπολι και τους οπαδούς της για την υπέροχη επίδειξη αθλητισμού μετά τον αγώνα το βράδυ της Παρασκευής.

Η ατμόσφαιρα στο στάδιο “Μαραντόνα” και η αντίδραση των δύο οπαδών μετά τον αγώνα ήταν εξαιρετική, γι’ αυτό η Κόμο θα κεράσει μια μπύρα σε κάθε οπαδό της Νάπολι στο εκτός έδρας ματς που θα δώσουν στο “Giuseppe Sinigaglia” τον Φεβρουάριο του 2025», έγραψε στα social media η Κόμο, που φυσικά έγινε… viral για τους καλύτερους λόγους.

Subscribe

Related articles

Λαύριο – Ολυμπιακός 75-93: Έβγαλε την υποχρέωση με Βεζένκοφ και Βιλντόζα

Το Λαύριο ήταν ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό για τρία δεκάλεπτα, αλλά...

Γιατί “κερδίζει” τον Οκτώβριο ο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό | Blog

Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για την επιλογή του...

Με Λεβαδειακό εκτίει ο Μάρτιν Μοντόγια την ποινή της μιας αγωνιστικής

Ο Μάρτιν Μοντόγια συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και...

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού για τα δωρεάν εισιτήρια με Τσέλσι

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους...