Φιλικο «ξεμούδιασμα» του Παναθηναϊκού κόντρα στις Εσπερίδες

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα των Εσπερίδων με σκορ 88-65, στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για τις παίκτριες της Βασιλείας Γκουζίνη

Οι «πράσινες» υποδέχθηκαν την ομάδα των Εσπερίδων στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», στη τελευταία «πρόβα» πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας. Οι παίκτριες της Βασιλείας Γκουζίνη έδειξαν καλό πρόσωπο από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, έχοντας πλουραλισμό στο σκοράρισμα. Όλες οι παίκτριες της ομάδας αγωνίστηκαν εκτός της Κωτούλας η οποία ταλαιπωρείται από σοβαρό τραυματισμό.

Πλέον το «τριφύλλι» στρέφει την προσοχή του στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Άρη Χολαργού (29/9 – 14:30) για την Β’ φάση του κυπέλλου Ελλάδος στο κλειστό του Χολαργού. Το παιχνίδι θα σημάνει παράλληλα την έναρξη των επίσημων αγώνων για τον Παναθηναϊκό.

Πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης ήταν η Ιωάννα Χατζηλεοντή η οποία ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 19 πόντους στο ενεργητικό της.

Παναθηναϊκός (Γκουζίνη): Καρακασίδου 10(2), Σταμολάμπρου 8(2), Τζόουνς 6(1), Ντίξον 11, Χατζηλεοντή 19(1), Τσβίτκοβιτς 8, Αλεξανδρή 5, Κόνιαλη 7(1), Πασιατζή 6, Χαιριστανίδου 6, Λαγωνικάκη 2, Καμπάκα.

Subscribe

Related articles

Η βαθμολογία μετά την πρώτη αγωνιστική του Europa League και το πρόγραμμα

Πάρα πολλά γκολ, ανατροπές, αρκετές νίκες των γηπεδούχων,...