Φαβορί ο Στάικος για τον πάγκο του Ηρακλή

INTIME

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή μετά την λύση της συνεργασίας τους με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων της ομάδας στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν και ο Θανάσης Στάικος φαίνεται να είναι ο επικρατέστερος διάδοχος του στην τεχνική ηγεσία του “Γηραιού”.

Ο Ηρακλής βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Θανάση Στάικο προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της ομάδας και να την οδηγήσει στα θετικά αποτελέσματα και φυσικά στην άνοδο στα μεγάλα “σαλόνια” του ελληνικού ποδοσφαίρου που είναι και ο μεγάλος στόχος.

Τις επόμενες ώρες/ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τον νέο προπονητή του Ηρακλή που θα αντικαταστήσει τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο στο πάγκο της ομάδας καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας “τρέχουν” και ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ εκτός έδρας το προσεχή Σάββατο (12/10, 15:00).

Ο Θανάσης Στάικος ξεκίνησε την προπονητική του διαδρομή από την Ερμιονίδα τις σεζόν 2016-18 και 2020-21, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν ο Παναργειακός (2019-20) και ο ΠΑΣ Γιάννινα (2021-23).//Π.

Subscribe

Related articles

Στις τελικές επαφές με Στάικο ο Ηρακλής, μετά το ναυάγιο με Δερμιτζάκη

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει την...

Επιφυλάχθηκε η απόφαση του εφετείου για την έφεση της ΑΕΛ

Ολοκληρώθηκε η πολύωρη συνεδρία του εφετείου, που ξεκίνησε...

Επιτυχημένη η χειρουργική επέμβαση του Μπρέμερ

Ο Γκλέισον Μπρέμερ της Γιουβέντους υποβλήθηκε σε χειρουργική...

Συνάντηση οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης με τον Πραστίτη

Συνάντηση είχε μερίδα των οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης,...