Το SPORT24 και τα Lay’s σε καλούν να δείτε μαζί τον μεγάλο τελικό του Champions League!

CHAMPIONS LEAGUE

SPORT24.GR

Το SPORT24 και τα Lay's σε καλούν να δείτε μαζί τον μεγάλο τελικό του Champions League!

Στο Σπίτι της 24 MEDIA χτυπά και φέτος η “καρδιά” του Champions League. Τα Lay’s και το SPORT24 σε καλούν να παρακολουθήσεις παρέα με τους δημοσιογράφους του site και καλεσμένο έκπληξη τον μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης το Σάββατο 1/6! Δήλωσε συμμετοχή και μπες στην κλήρωση για να ζήσεις την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Το Σπίτι της 24 MEDIA είναι για άλλη μια χρονιά το επίκεντρο του Champions League! Το Σάββατο 1 Ιουνίου, το SPORT24 παρακολουθεί τον κρίσιμο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης από τον καναπέ του House Twenty Four και από εκεί παράγει όλο το ειδησεογραφικό περιεχόμενο που χρειάζεται το site. Σε αυτό χρειάζεται τη συμμετοχή των αναγνωστών του. Τη δική σου συμμετοχή!

Η αρχή έγινε με τα προημιτελικά. Παρέα με τους αναγνώστες μας και φυσικά τα Lay’s είδαμε ματσάρες και ζήσαμε δύο μοναδικές βραδιές. Το σκηνικό επαναλήφθηκε στα ημιτελικά και κάπως έτσι φτάσαμε στον μεγάλο τελικό!

Τι θα γίνει στο Σπίτι; Ένας δημοσιογράφος του SPORT 24 θα βρίσκεται εκεί παρέα με τα Lay’s και έναν καλεσμένο έκπληξη, δημιουργώντας το τέλειο σκηνικό για μια βραδιά μπάλας. Τι περιλαμβάνει το σκηνικό αυτό; Απλά αλλά αγαπημένα «συστατικά»: ένα άνετο σκηνικό, μια μεγάλη τηλεόραση με COSMOTE TV, λαχταριστά πατατάκια Lay’s (δεν γίνεται χωρίς αυτά!), πολύ καλή παρέα και το σημαντικότερο: αθλητική ενημέρωση και τους πιο συναρπαστικούς αγώνες του τσουλου.

Το SPORT24 και τα Lay's σε καλούν να δείτε μαζί τον μεγάλο τελικό του Champions League!

Σε αυτή την τόσο σημαντική βραδιά του Champions League, αποφασίσαμε να δώσουμε την ευκαιρία και στους αναγνώστες μας να γίνουν μέρος της ομάδας του SPORT 24! Και με το δικό τους τρόπο να συμμετέχουν και εκείνοι στο όμορφο περιεχόμενο που θα ετοιμάσουμε για αυτό το παιχνίδι. “Σύμμαχός” μας σε όλο αυτό θα είναι τα Lay’s με τη μοναδική γεύση τους!

Αν θες, λοιπόν, να είσαι ένας από τους 8 τυχερούς αναγνώστες που θα βρεθούν στο Σπίτι της 24MEDIA και θα δουν μαζί με τους δημοσιογράφους του SPORT24 και καλεσμένο έκπληξη τον μεγάλο τελικό του Champions League, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα.

Subscribe

Related articles

Έτοιμος για Κύπρο εκ νέου ο Στογιάνοβιτς

Πολύ κοντά στην επιστροφή στην Κύπρο βρίσκεται ο...

Έκλεισε στην Σεβίλλη ο Ετζούκε που ήθελε ο ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Κιντέρα Ετζούκε...

Οι εμμονές του Λουτσέσκου και… ΠΑΟΚ 2019 VS ΠΑΟΚ 2024 | Blog

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου βρίσκει ευκαιρία να συγκρίνει τις...

Οι επόμενοι σταθμοί της «θρυλικής περιοδείας»

Η «θρυλική περιοδεία» των δύο ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού...

Η Ρεάλ Μαδρίτης καλοβλέπει τον Ρικάρντο Καλαφιόρι!

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός Ρικάρντο Καλαφιόρι έχει συνδεθεί...

Συνάντηση Ολυμπιακού με Ελ Αραμπί για το μέλλον του

Ο Ολυμπιακός θα κάνει μία τελευταία συνάντηση με...

Τα ανοικτά μέτωπα της ΑΕΚ που πρέπει να αρχίζουν να κλείνουν

Υπάρχουν κάποια θέματα στην ΑΕΚ που μπορεί να...