Το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων 35 ετών: Ο Τεν Χαγκ έσπασε το δικό του «μαύρο» ρεκόρ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 0-0 με την Άστον Βίλα, έφτασε τους μόλις οκτώ βαθμούς στην Premier League και «έσπασε» το ρεκόρ του χειρότερου ξεκινήματος της στην Premier League από τη σεζόν 1989/90.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν κατάφεραν να φύγουν με το διπλό ούτε από το «Βίλα Παρκ», καθώς «κόλλησαν» στο 0-0 με την Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι και έμειναν στην 14η θέση της βαθμολογίας της Premier League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε με αυτόν τον τρόπο τους μόλις οκτώ βαθμούς και «έσπασε» ένα «μαύρο» ρεκόρ το οποίο το είχε σημειώσει πέρσι με τον Έρικ Τεν Χαγκ. Έπειτα από επτά αγωνιστικές στην Premier League, η Γιουνάιτεντ έχει μόλις οκτώ βαθμούς. Η συγκεκριμένη συγκομιδή βαθμών είναι η χειρότερη στην ιστορία του συλλόγου από τη σεζόν 1989/90.

Ένα ρεκόρ το οποίο κατείχε ο Έρικ Τεν Χαγκ, καθώς η δική του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε συγκεντρώσει την περασμένη σεζόν μόλις εννιά βαθμούς έπειτα από επτά αγωνιστικές, όπως είχε συμβεί και με τον Όλε Γκούναρ Σόλσικερ τη σεζόν 2019/20.

Πλέον ο Τεν Χαγκ βρίσκεται μόνος στου στη «μαύρη» κορυφή, έχοντας το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε επίπεδο Premier League από τη σεζόν 1989/90.

Erik ten Hag broke his own record https://t.co/zAaxj5rHx3 pic.twitter.com/iQcEjKlm7t

— . (@tsnmknd) October 6, 2024

Subscribe

Related articles

Η Μπαρτσελόνα του Φλικ είναι η Βασίλισσα του «offside trap»

Ο Χάνσι Φλικ έχει καταφέρει να μετατρέψει την...

Ενημέρωση Απόλλωνα για τους τραυματίες

Ο Απόλλων Λεμεσού εξέδωσε ενημερωτική ανακοίνωση στην επίσημη...

Την Τρίτη συνεδριάζει το Εφετείο για την έφεση της ΑΕΛ

Αύριο Τρίτη 8 Οκτωβρίου αναμένεται να συνεδριάσει το...

Πίστωση χρόνου στον Αλόνσο με προβληματισμό και απαίτηση για σερί νικών

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού στηρίζει τον Nτιέγκο Αλόνσο...