Το πρώτο βήμα για το Champions League: Τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου για την Μπόρατς

ΠΑΟΚ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ

ΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου για το πρώτο βήμα για το Champions League
INTIME SPORTS

Το ταξίδι του ΠΑΟΚ για τα αστέρια ξεκινά σήμερα, Τετάρτη 24 Ιουλίου, στην Τούμπα με τον αγώνα απέναντι στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη νίκη.

Μόλις 66 ημέρες μετά τη νίκη στο “Κλ. Βικελίδης” και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ ξεκινά την προσπάθεια του για την… επόμενη πίστα και την εκπλήρωση του μεγάλου ονείρου που είναι η συμμετοχή στη League Phase του Champions League.

Πρώτος αντίπαλος η Μπόρατς Μπάνια Λούκα (24/7, 20:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στη γεμάτη Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει ένα αποτέλεσμα που, αν δεν του εξασφαλίζει την πρόκριση, να του δίνει τουλάχιστον ένα σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση των προκριματικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Εκεί όπου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, περιμένει η Μάλμε.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου τόνισε πως είναι σημαντικό για την ομάδα του να παραμείνει συγκεντρωμένη και να είναι πειθαρχημένη απέναντι στους Βόσνιους, που είναι μια ομάδα που ξέρει να εκμεταλλεύεται τις περιστάσεις ενός αγώνα.

Ο προπονητής του Δικεφάλου δεν έχει να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα και μπορεί να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Στις δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΟΚ έδειξε πως θα βασιστεί σήμερα στους παίκτες που είχε μαζί του από την αρχή της προετοιμασίας.

Κάποιες από τις θέσεις της ενδεκάδας μοιάζουν κλειδωμένες, ωστόσο υπάρχουν κάποιες για τις οποίες τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν όταν ανακοινωθούν οι ενδεκάδες του παιχνιδιού.

Στην άμυνα μπροστά από τον Ντομινίκ Κοτάρσκι για παράδειγμα μοιάζει δεδομένο ότι θα ξεκινήσουν οι Ζόαν Σάστρε, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Ράχμαν Μπάμπα και αναζητείται ο παρτενέρ του Έλληνα κεντρικού αμυντικού στα στόπερ. Εκτός του Τόμας Κεντζιόρα να μπαίνει τελευταίος στην προετοιμασία διαθέσιμοι είναι ο Τροστ Εκόνγκ και ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

Στο δίδυμο των κεντρικών μέσων φαίνεται ότι ο Στέφαν Σβαμπ θα πάρει φανέλα βασικού με τους Μαντί Καμαρά και Χάρης Τσιγγάρα να ερίζουν για τη θέση δίπλα του ενώ στους μεσοεπιθετικούς θα ξεκινήσουν Κίριλ Ντεσπόντοφ και Τάισον στα δυο άκρα. Στη θέση πίσω από τον Μπράντον Τόμας ο 55χρονος τεχνικός δοκίμασε τόσο τον Γιάννη Κωνσταντέλια, όσο και τον Τόμας Μουργκ.

Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ καλείται να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι στην σεζόν 2024-’25 και να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Για να καταφέρει απέναντι σε μια ομάδα όπως η Μπόρατς θα πρέπει πρώτα από όλα να μην πέσει στην παγίδα του… εφησυχασμού και να παρουσιαστεί με την μαχητικότητα και την αποφασιστικότητα της περασμένης σεζόν που του έδωσαν τον τίτλο του πρωταθλητή.

Subscribe

Related articles

Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά την πρώτη νίκη του Πανσερραϊκού

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-1 της Λαμίας στο «Αθανάσιος...

Η νίκη της εκτόξευσης και η ήττα της επιβεβαίωσης | Blog

Ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος γράφει για το ντέρμπι της...

Επίσημο: Για δύο χρόνια στην Ομόνοια ο Γιόβετιτς

Σε μία πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε η Ομόνοια που...

Βλέπει το Λαμία-Πανσερραϊκός ο Λανουά

Ο Στεφάν Λανουά, πρόεδρος της ΚΕΔ, παρακολουθεί από...