Τι πάει λάθος με τον Λάσα Ντβάλι στον ΑΠΟΕΛ;

Από βασικός πυλώνας της άμυνας του ΑΠΟΕΛ οδηγώντας την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και ενδεκαδάτος στην Εθνική Γεωργίας για το Euro 2024, ο κεντρικός αμυντικός των «γαλαζοκιτρίνων», Λάσα Ντβάλι, μοιάζει αγνώριστος την φετινή σεζόν.

Η ήττα από την ΑΕΚ δεν μπορεί να αποδοθεί αποκλειστικά στον Λάσα Ντβάλι, ωστόσο η απόδοσή του στο ντέρμπι ήταν αρκετά ανησυχητική. Ο Γεωργιανός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος στα προηγούμενα δύο χρόνια θεωρούνταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες του ΑΠΟΕΛ, έδειξε αγνώριστος για ακόμη μια φορά.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η φάση του γκολ, όπου έχασε τον Φαράζ, επιτρέποντάς του να σκοράρει με προβολή. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα με τους ταχύτατους επιθετικούς της ΑΕΚ, δείχνοντας ότι δεν ήταν σε θέση να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της αναμέτρησης.

Το ερώτημα που εγείρεται είναι τι έχει αλλάξει στον Ντβάλι, ώστε να παρουσιάζεται τόσο μακριά από τον γνωστό του εαυτό. Αν και δεν μπορούμε να δώσουμε ξεκάθαρη απάντηση, είναι πιθανό ότι οι πιέσεις από εξωτερικούς παράγοντες επηρεάζουν την απόδοσή του. Η συμμετοχή του με την εθνική ομάδα της Γεωργίας στο Euro 2024 και οι φήμες για ενδεχόμενη μεταγραφή φαίνεται να είναι ζητήματα που τον αποσυντονίζουν.

Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι ο Ντβάλι χρειάζεται να επαναφέρει την ψυχραιμία και την αυτοπεποίθησή του για να ξαναβρεί την αγωνιστική του ισορροπία.

Subscribe

Related articles

Όταν μιλά η ψυχή του αρχηγού στην Ανόρθωση…

Η πιο μεγάλη νίκη της «Κυρίας» μέχρι στιγμής,...

Η Μπαρτσελόνα θέλει να επιστρέψει στο «Καμπ Νόου» πριν το τέλος του 2024

Η αντιπρόεδος της Μπαρτσελόνα αποκάλυψε ότι σκοπεύουν να...