Τιμωρία δύο αγωνιστικών για τον Τέο Ερναντές

Ο Τέο Ερναντές της Μίλαν τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές από την πειθαρχική επιτροπή της Lega Serie A, έπειτα από την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο παιχνίδι με τη Φιορεντίνα.

Ποινή δύο αγωνιστικών δέχθηκε ο Τέο Ερναντές από την πειθαρχική επιτροπή της Lega Serie A. Η απόφαση αυτή ήρθε μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο τέλος του αγώνα της Μίλαν με τη Φιορεντίνα την Κυριακή στη Φλωρεντία (2-1).

Η πειθαρχική επιτροπή δήλωσε ότι ο Ερναντές, ο οποίος φορούσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, έκανε επανειλημμένα ασεβή σχόλια προς τον διαιτητή και θα απουσιάσει από τους επόμενους δύο αγώνες πρωταθλήματος της Μίλαν: με την Ουντινέζε στο Σαν Σίρο στις 19 Οκτωβρίου και στη συνέχεια στο Μπολόνια μια εβδομάδα αργότερα.

Να θυμίσουμε ότι η Μίλαν, αυτή τη στιγμή στην 6η θέση της βαθμολογίας, βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Νάπολι. Παράλληλα, οι Ροσονέρι έχουν ξεκινήσει με δύο ήττες στους πρώτους αγώνες τους στο Champions League, χάνοντας από τη Λίβερπουλ (3-1) και τη Λεβερκούζεν (1-0).

Subscribe

Related articles

Επιφυλάχθηκε η απόφαση του εφετείου για την έφεση της ΑΕΛ

Ολοκληρώθηκε η πολύωρη συνεδρία του εφετείου, που ξεκίνησε...

Συνάντηση οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης με τον Πραστίτη

Συνάντηση είχε μερίδα των οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης,...

Οι φίλοι της Ρίβερ Πλέιτ περιμένουν τον Πογκμπά

Οι οπαδοί της Ρίβερ Πλέιτ κανούν «χαμό» στα...

«Μετακομίζει» στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου

Στον Διαγόρα Ρόδου φαίνεται πως αποφάσισαν το ποδοσφαιρικό...