«Τεσσάρα» για την Τσέλσι, νίκη με υπογραφή Παπαδόπουλου η Λουγκάνο

Η Τσέλσι «καθάρισε» τη Γάνδη με 4-2, όπως έκανε και η Λουγκάνο απέναντι στην Ελσίνκι (3-0) με τον Αντώνη Παπαδόπουλο να χρίζεται σκόρερ. Δεν ήταν αρκετό το τέρμα του Παντελή Χατζηδιάκου για την Κοπεγχάγη που έχασε με ανατροπή από τη Γιαγκελόνια (1-2).

  • Καταιγιστική η Τσέλσι, νίκη για Φιορεντίνα
  • Νίκη με «οβίδα» Παπαδόπουλου η Λουγκάνο, δεν αρκούσε ο Χατζηδιάκος για την Κοπεγχάγη

Ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική της League Phase του Conference League με το ελληνικό στοιχείο να είναι… έντονο. Η Λουγκάνο νίκησε 3-0 την Ελσίνκι με τον Αντώνη Παπαδόπουλο να βρίσκει δίχτυα στην αναμέτρηση. Κάτι που έκανε και ο Παντελής Χατζηδιάκος για την Κοπεγχάγη απέναντι στην Γιαγκελόνια, γκολ όμως που δεν έφερε τη νίκη για τους Δανούς, μετά την ανατροπή που υπέστησαν στις καθυστερήσεις (1-2). «Τεσσάρα» για την Τσέλσι που αν και ένιωσε για λίγο την αντίσταση της Γάνδης, κατόρθωσε ωστόσο να πάρει το «τρίποντο» με 4-2.

Καταιγιστική η Τσέλσι, νίκη για Φιορεντίνα

Η Τσέλσι, την οποία θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στην επόμενη αγωνιστική, έκανε το καθήκον της απέναντι στη Γάνδη και επικράτησε με 4-1. Το σκορ άνοιξε ο Βέιγκα στο 12′, ενώ οι Μπλε «καθάρισαν» το ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Νέτο έκανε το 2-0 στο 46′ για να μειώσει προσωρινά η Γάνδη στο 50′. Τη σκυτάλη πήραν οι Ενκουκού (63′) και ΝτιούσμπεριΧολ (70′) διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Μαρέσκα. Τη νίκη πανηγύρισε και η Φιορεντίνα απέναντι στη Νιου Σεντς με 2-0. Τα τέρματα για τους Βιόλα πέτυχαν οι Αντλί και Κιν στο 65′ και το 68′, αντίστοιχα.

Νίκη με «οβίδα» Παπαδόπουλου η Λουγκάνο, δεν αρκούσε ο Χατζηδιάκος για την Κοπεγχάγη

Η Λουγκάνο ξεκίνησε ιδανικά με αντίπαλο την Ελσίνκι, την οποία υπέταξε με 3-0. Ο Αντώνης Παπαδόπουλος άνοιξε το σκορ με γκολάρα στο 34′, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι Μάρκες (56′) και Ντος Σάντος (90+2′) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Αν και ο Παντελής Χατζηδιάκος την έβαλε μπροστά με ωραία κεφαλιά μόλις στο 12ο λεπτό, η Κοπεγχάγη είδε την Γιαγκελόνια να ανατρέπει το ματς. Στο 51′ οι Πολωνοί ισοφάρισαν σε 1-1 και άφησαν τους Δανούς με άδεια χέρια στις καθυστερήσεις χάρη στο γκολ του Τσουρλίνοφ που διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Η Τζουργκάρντεν αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει γυρίζοντας από το εις βάρος της 0-2. Η Λίντσερ είχε το προβάδισμα με σκόρερς τους Μπερίσα και Φλέκερ, προτού η Τζουργκάρτνεν επιστρέψει στο ματς. Πρίσκε και Νγκουέν βρήκαν δίχτυα για τους Σουηδούς και έκαναν το τελικό 2-2.

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας

Σερκλ Μπριζ – Σεντ Γκάλεν 6-2
Ντινάμο Μινσκ – Χαρτς 1-2
Αστάνα – Μπάτσκα Τόπολα 1-0
Χάιντενχαϊμ – Λιουμπλιάνα 2-1
Λέγκια – Μπέτις 1-0
Μόλντε – Λαρν 3-0
Νόα – Μλάντα Μπόλεσλαβ 2-0
Ομόνοια – Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ 4-0
Μπόρατς Μπάνια Λούκα – Παναθηναϊκός 1-1
Τσέλσι – Γάνδη 4-2
Κοπεγχάγη – Γιαγκελόνια 1-2
Φιορεντίνα – Δε Νιου Σειντς 2-0
Λίντσερ – Τζουργκάρντεν 2-2
Λουγκάνο – Ελσίνκι 2-0
Πέτροκουμπ – Πάφος 1-4
Σάμροκ Ρόβερς – ΑΠΟΕΛ 1-1

Subscribe

Related articles

Αλόνσο: «Το ποδόσφαιρο ήταν άδικο για εμάς με τη Μπάνια Λούκα, είναι ένα κακό αποτέλεσμα»

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, Ντιέγκο Αλόνσο, έδωσε στις δηλώσεις...

Βαθμολογία UEFA: Μια… ανάσα από την 24η θέση η Κύπρος!

Πάφος, Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ προσέθεσαν και άλλους βαθμούς...

Χαραλάμπους: «Ο Λουτσέσκου είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, θα ανακάμψει ο ΠΑΟΚ»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Στεάουα Βουκουρεστίου, Ηλία...