Τα πολλαπλά οφέλη της ΑΕΚ αν κερδίσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: Αυτό είναι πλάνο του Ματίας Αλμέιδα

ΑΕΚ

ΑΕΚ: Για τη νίκη στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς

-

ΑΕΚ: Για τη νίκη στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ θέλει το τρίποντο στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena για να παραμείνει κοντά στην κορυφή είτε να πιάσει τον ΠΑΟΚ. Οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για την ενδεκάδα.

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς έφτασε για την ΑΕΚ η οποία υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Παναθηναϊκό (28/09, 21:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) με στόχο τη νίκη, μιας και έχασε βαθμολογικό έδαφος με την Athens Kallithea.

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να κάνουν μια πειστική εμφάνιση σε μια γεμάτη OPAP Arena, ώστε να πάρουν μια ψυχολογική ένεση ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, αλλά και να εκμεταλλευτούν ένα πιθανό στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη.

Την ίδια στιγμή με νίκη στο ντέρμπι “σβήνει” μια από τις γκέλες που προηγήθηκαν, ενώ κρατά χαμηλά έναν διεκδικητή του τίτλου που επίσης καίγεται για το τρίποντο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Ματίας Αλμέιδα τόνισε στις δηλώσεις του ότι η εβδομάδα που πέρασε ήταν πολύ καλή για να προετοιμαστούν οι κιτρινόμαυροι για το ντέρμπι. Άλλωστε έχει ξανά στη διάθεσή του τους Λαμέλα, Ρότα και Άμραμπατ ενώ εκτός απροόπτου στην 20άδα θα είναι και ο Λιούμπιτσιτς που απουσίαζε από το προηγούμενο παιχνίδι. Επιστροφή αναμένεται να κάνει και ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι που προπονείται κανονικά εδώ και μερικές ημέρες και θα μείνει στον πάγκο.

Αντίθετα εκτός μαζί με τους Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς, Οντουμπάτζο είναι και ο Μουκουντί που αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στο παιχνίδι με την Athens Kallithea. Η Ένωση δεν γνωστοποίησε αποστολή επομένως μαζί με την ενδεκάδα θα γίνει γνωστή και η 20άδα που θα επιλέξει για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο Αργεντινός τεχνικός.

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα η ενδεκάδα της ΑΕΚ αναμένεται να είναι η εξής: Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Θωμάς Στρακόσα. Ο Κάλενς θα είναι στο πλάι του Βίντα, μιας και ο Μουκουντί απουσιάζει. Ο Ρότα θα επανέλθει στο δεξί άκρο της άμυνας και για το αριστερό ενδέχεται να δούμε τον Χατζισαφί αντί του Πήλιου. Αν αγωνιστεί ο Ιρανός θα παίξει για πρώτη φορά από τις 15 Αυγούστου και τη ρεβάνς με τη Νόα.

Στη μεσαία γραμμή ενδέχεται να δούμε το δίδυμο Σιμάνσκι – Γιόνσον και τον Πινέδα στο “δέκα”. Φυσικά υπάρχει και το ενδεχόμενο να μείνει ο Περέιρα στο “οκτώ” με έναν εκ των Σιμάνσκι / Γιόνσον πίσω του. Στις πτέρυγες το προβάδισμα έχουν ο Κοϊτά (αριστερά) και ο Ελίασον (δεξιά), ενώ ο Πιερό θα αγωνιστεί στην κορυφή.

Subscribe

Related articles

Γιουσούφ Γιαζιτσί, ένας αρτίστας στο λιμάνι

Καλλιτέχνης, αρτίστας, ένας μάγος από την Μαύρη Θάλασσα στο...

Θέλει νέο τριετές συμβόλαιο με την Λίβερπουλ ο Φαν Ντάικ

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ θέλει νέο τριετές συμβόλαιο...

Ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική με ματς στο Δασάκι

Με την αναμέτρηση που θα αρχίσει στις 19:00...