Τα παράπονα από τον Ολυμπιακό μέσω του Καραπαπά προς τον Ιταλό Παϊρέτο, ο ρέφερι είπε πώς θα ξαναδεί τις φάσεις

Μετά το τέλος του αγώνα Αρης – Ολυμπιακός (2-1) ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, βρέθηκε μαζί με εκπρόσωπο του Άρη με τους διαιτητές για να συζητήσουν για τις φάσεις που απασχόλησαν το ματς.

Ο Κώστας Καραπαπάς ως εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στάθηκε στα παράπονα των Πειραιωτών για τη διαιτησία μιλώντας με τους ρέφερι του αγώνα με τον Αρη. Κυρίως στη φάση που δόθηκε φάουλ πάνω στον Ντόι και μετά προήλθε μετά το 2ο γκολ του Αρη και ενώ γενικά στον πειραϊκό σύλλογο ήταν δυσαρεστημένοι και από την κατακύρωση του τέρματος του Μορόν (στο 2-0) θεωρώντας πώς ο έμπειρος στράικερ ήταν οφσάιντ και μπήκαν λάθος οι γραμμές.

Ο Ιταλός ρέφερι Παϊρέτο φέρεται να ανέφερε πώς είναι πιθανό να έγινε λάθος στη φάση αυτή του Ντόι (και να δέχθηκε πώς δεν ήταν παρατεταμένο το χέρι του) και επίσης είπε από μέρους του πώς θα ξαναδεί τις φάσεις της αναμέτρησης. Στον Ολυμπιακό στέκονταν και στο γεγονός πώς στο α’ μέρος έπρεπε να κρατήσει 6 λεπτά και κράτησε 4 και πώς στο 2ο μέρος επίσης έπρεπε να κρατήσει παραπάνω χρόνο.

Subscribe

Related articles

Ο Λεσόρ με το φοβερό του μπλουζάκι έκλεψε την παράσταση

Ο Ματίας Λεσόρ δεν αγωνίστηκε πολύ στο φιλικό...

Ασύλληπτη επιστροφή της Πάρμα κόντρα στη Λέτσε με δύο γκολ μετά το 90′!

Σε ένα παιχνίδι που αμφότερες ολοκλήρωσαν με δέκα...

Θεραπεία για Λεσόρ, χτύπημα στον αντίχειρα για Αντετοκούνμπο

Με προβλήματα θα ολοκληρωθεί το ιστορικό φιλικό του...

Ο Μάικ Τζέιμς θαύμασε τις εικόνες από το Καλλιμάρμαρο

Φανταστικό χαρακτήρισε το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που διεξάγεται...